ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καταλήγει στον Βεργέτη ο Αστέρας

Καταλήγει στον Βεργέτη ο Αστέρας
Βεργέτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης καταλήγει στον Στάικο Βεργέτη για το πόστο του προπονητή. Όλα δείχνουν ότι ο Τριπολιτσιώτης τεχνικός θα επιστρέψει στον πάγκο των Αρκάδων ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο.

Με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη θα πάει στη Λιβαδειά ο Αστέρας για το σημαντικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Όλα δείχνουν, όμως, ότι μετά το ματς αυτό θα προκύψει νέος προπονητής, που θα "τρέξει" την ομάδα μέχρι τέλους.

Αυτός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι ο Στάικος Βεργέτης. Ο 41 ετών προπονητής παραιτήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα μετά την ήττα της ομάδας του από την Καρμιώτισσα στο κυπριακό πρωτάθλημα και εκτός απροόπτου θα αναλάβει ξανά τις τύχες των Αρκάδων.

Ο Βεργέτης είχε αποχωρήσει από την ομάδα της Τρίπολης μετά το 5-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, τον Ιανουάριο του 2016. Καθοδήγησε τον Αστέρα σε 125 παιχνίδια, με απολογισμό 56 νίκες, 30 ισοπαλίες και 39 ήττες. Στη Νέα Σαλαμίνα έμεινε σε 23 παιχνίδια (9-5-9).

Ο Αστέρας ύστερα από 23 παιχνίδια στη Super League είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας. Έχει 20 βαθμούς και είναι στο +5 από τη θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Ο Βεργέτης, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα είναι λοιπόν ο 4ος προπονητής που θα δουλέψει εφέτος στην ομάδα, μετά τους Χάβο, Ελευθερόπουλο και Χαραλαμπίδη.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ