ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καράσκο: "Θέλω πολύ να μείνω στον Αστέρα"

Καράσκο: "Θέλω πολύ να μείνω στον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Μαουρίσιο Καράσκο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στον Αστέρα Τρίπολης και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής των "αρκάδων", χαρακτήρισε μιλώντας στον "Αρκαδία 93,8" άδικη την αποβολή στην αναμέτρηση με τον Άρη, ενώ υπέδειξε την σπουδαιότητα της νίκης απέναντι στην Βέροια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: "Πιστεύω πως ναι. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για την τελική κατάταξη. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για την κατάταξη στα playoff. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ναι είμαστε πιο χαλαροί και ήδη έχουμε σιγουρέψει την θέση μας. Αλλά θέλουμε και καλύτερη θέση στα πλει οφ και θέλουμε να κερδίσουμε".

Για τη φάση του πέναλτι και της αποβολής του με τον Άρη: "Δεν ήταν πέναλτι. Δεν ήταν δίκαιο. Δεν τον ακούμπησα και ο διαιτητής μου έβγαλε κόκκινη. Θέλω να παίζω σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό με την Βέροια είναι άλλο ένα παιχνίδι που θέλουμε να δείξουμε πράγματα. Αν χρειάζεται να πάρω μια ανάσα για τα πλει οφ τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα".

Για το πώς ήρθε στον Αστέρα: "Όταν μου τηλεφώνησαν για τον Αστέρα ήξερα ότι θα πάω σε μια ομάδα καλή και μεγάλη. Ήθελα να έρθω για να τους δείξω ότι καλά έκαναν και με εμπιστεύτηκαν και ότι δεν έκαναν λάθος επιλογή. Κατά πρώτον η οικογένεια μου και κατά 2ο η μικρή μου κόρη που πάει στο παιδικό και έχει συνηθίσει την γλώσσα και τα πάει μια χαρά. Η αλήθεια είναι ότι στην ομάδα μου δεν μπορούν να με δανείσουν για περισσότερο καιρό. Οπότε θα πρέπει ο Αστέρας να με αγοράσει. Πάντως εγώ θέλω πολύ να μείνω. Όπως είπα πιο πριν σημαντικό ρόλο έπαιξε η μεγάλη θέληση του Αστέρα να έρθω. Αυτό με έκανε να είμαι και εγώ πιο σίγουρος και να θέλω να αποδώσω περισσότερα. Ήταν μια ευκαιρία η οποία στην ηλικία που μου παρουσιάστηκε ήθελα να την αρπάξω. Φυσικά όσα μου είχαν πει οι άνθρωποι του Αστέρα είδα και βλέπω ότι γίνονται πραγματικότητα. Με βοήθησε το γεγονός ότι είναι πολύ ισπανόφωνη στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο όταν πρώτη φορά φεύγεις από την χώρα σου να συνηθίσεις. Άλλα πλέον είμαι χαρούμενος".

Για το πώς περνάει στην Τρίπολη και πως του φέρεται ο κόσμος: "Μου φέρονται μια χαρά όσοι με βλέπουν στον δρόμο. Στην Αργεντινή είναι διαφορετικά το πώς αισθάνονται το ποδόσφαιρο. Αλλά και εδώ ο κόσμος με κάνει να αισθάνομαι άνετος. Έχω 2 κόρες και τις πάω για κολύμβηση. Γενικά κάνουμε βόλτες στην πόλη και πάμε βόλτες με τα ποδήλατα. Ναι όπως είπα και πριν είμαι ευχαριστημένος. Είναι μια ήρεμη και πολύ καλή ομάδα".

Για τον Στάικο Βεργέτη: "Το ότι έχει μια ομάδα με κάποιους παίκτες και τους δίνει σε όλους ευκαιρία και έτσι αισθάνονται όλοι μια χαρά. Δεν είναι ακριβώς σαν παράπονο. Με τον Βεργέτη είχα και 3 παιχνίδια που ήμουν εκτός και επέστρεψα. Οπότε δεν είναι κάτι σαν παράπονο για τον κ. Τσιώλη. Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορές. Στον Βεργετη αρέσουν οι αργεντίνικες προπόνησης που είναι πιο σκληρές και πιο συχνές. Στους περισσότερους μας άρεσε αυτή η αλλαγή της προπόνησης γιατί είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια στυλ προπόνησης. Να προσπαθήσουμε να δείξουμε την καλή πορεία που έχουμε το τελευταίο τρίμηνο και πιστεύω θα βγάλουμε καλά αποτελέσματα. Να είμαστε ήρεμοι στην άμυνα. Έχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για το αν μπορεί ο Αστέρας να πάρει τίτλο: "Δεν είναι εύκολο να πάρει κάποιο τρόπαιο ο Αστέρας. Εντάξει μπορεί να παίζει ρόλο το πώς παίζουμε αλλά υπάρχουν επιρροές και από τους έξω".

Για το ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει: "Ο Ντομίγκες είναι πάρα πολύ καλός όπως και ο Μπέργκ. Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ σαν ομάδα ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ καλές ομάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ τώρα τελευταία δεν τα πάει καλά. Είναι μεγάλες ομάδες και για αυτόν τον λόγο είναι στα πλει οφ".

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και Αργεντινή: "Έχει διαφορές. Ο ρυθμός παιχνιδιού, υπάρχει μεγαλύτερη επαφή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος και το πώς συμπεριφέρεται. Δεν με ενοχλεί που δεν έρχεται ο κόσμος. Αυτή είναι η νοοτροπία. Με τον Παναθηναικο ήταν το πιο δύσκολο για εμένα γιατί παίζουν πάρα πολύ καλά. Από βάση ατμόσφαιρας ξεχωρίζω τις έδρες του Παναθηναϊκού και του Αρη. Μου αρέσει να παίζω μπροστά αλλά δεν είμαι ο καθαρός επιθετικό. Γενικά όμως μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω από το κέντρο και μπροστά".

Για το ενδεχόμενο να πάει στον ΟΦΗ, το περασμένο καλοκαίρι: "Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που θα πηγαίνει στο ΟΦΗ μίλησε μαζί μου για να πάμε παρέα. Σκεφτόμουνα την πρόταση του Αστέρα πάρα πολύ και τελικά συμφώνησα με την ομάδα. Ο Αστέρας είχε πάρει από την προηγούμενη χρονιά και τους είχα πει όχι. Την δεύτερη φορά όμως είπα ναι γιατί έδειξαν να ότι με θέλουν πάρα πολύ. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι ότι με θέλουνε και αυτό ήταν που με έκανε τελικά να υπογράψω".

Για τον κόσμο: "Σε έναν Αργεντινό που είναι συνηθισμένος σε τόσο κόσμο λείπει αυτό. Γιατί έρχονται στιγμές που χρειάζεσαι τον κόσμο δίπλα σου. Άμα δεν παίζεις καλά ο κόσμος σε αναγκάζει να σηκωθείς και να τα δώσεις όλα. Πάντα θα προσπαθώ να τα δίνω όλα και να κάνω ότι μπορώ. Φυσικά και να συνεχίζω να βάζω γκολ Το γκολ με τα Γιάννενα μου άρεσε πάρα πολύ, όπως και με τον Απόλλωνα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ