ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καμία Μάιντς, πρώτα η Ροβανιέμι

Καμία Μάιντς, πρώτα η Ροβανιέμι

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τη Ροβανιέμι (21:00) στη ρεβάνς του 1-1 και αν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του Europa League τη Μάιντς.

Με ένα καλό και ένα άσχημο νέο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αποψινό αγώνα (21:00, NS2, live στο sport24.gr) με τη Ροβανιέμι στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Φινλανδία δίνει το πάνω χέρι στους Αρκάδες, που έχουν τα φόντα να περάσουν στον επόμενο γύρο και να αντιμετωπίσουν τη Μάιντς.

Στην τελευταία προπόνηση χτύπησε στο πόδι ο Σανκαρέ και αποχώρησε, ωστόσο είναι στην αποστολή του Αστέρα και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί σήμερα (24/7) από το ιατρικό επιτελείο.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε κανονικά. Ο Έλληνας μέσος υπέστη ένα μικρού βαθμού διάστρεμμα στο πόδι και έτσι την Τρίτη δεν κατάφερε να προπονηθεί. Το έπραξε όμως την Τετάρτη και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη

Αναφορικά με το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, ο Βεργέτης παρουσίασε παρόμοια ενδεκάδα με αυτήν του πρώτου επίσημου αγώνα, ενώ κατά τη διάρκεια των ασκήσεων προχώρησε σε αλλαγές σε συστήματα και παίκτες.

Ο Μπαντής αναμένεται να είναι στο τέρμα, στόπερ ο Γκοϊάν και ένας εκ των Σανκαρέ και Ζησόπουλος. Δεξί μπακ θα είναι ο Λούι και αριστερό ο Παντελιάδης. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης και Ουσέρο, δεξιά ο Μπαντιμπαγκά και αριστερά ο Ντε Μπλάσις. Πίσω από τον Μπαράλες θα βρίσκεται ο Ρόλε.

Η αποστολή: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τορμένα, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπαράλες, Μπακασέτας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ