ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Και το ΑΠΟΕΛ για Καβενάγκι

Και το ΑΠΟΕΛ για Καβενάγκι

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι η μοναδική ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό επιθετικό, Φερνάντο Καβενάγκι, καθώς τις τελευταίες ώρες στο "κόλπο" έχει μπει και το ΑΠΟΕΛ.

Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός κι αρχηγός της Ρίβερ Πλέιτ, Φερνάντο Καβενάγκι, με δηλώσεις του στην πατρίδα του την Παρασκευή δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε κάποια από τις δυο διασυλλογικές διοργανώσεις.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι, όμως, η μόνη ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον "Κάβε". Έντονο πρέγινγκ υπάρχει τις τελευταίες ώρες και από την Κύπρο. Το ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα διεκδικήσει τη βδομάδα που έρχεται - στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 στο Καζαχστάν - την πρόκριση στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Αστάνα, φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του Αργεντινού.

Οι "Αρκάδες" ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος πωλήθηκε στη Σίβασπορ. Αν κι εξετάζονται διάφορες επιλογές, δεν αποκλείεται να προχωρήσει μία περίπτωση ενός παλιού γνώριμου. Ο λόγος για τον Φακούντο Πάρα, που δεν υπέγραψε στη Ράγιο Βαγιεκάνο και κυκλοφορεί... ελεύθερος.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ