ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Και επισήμως στον Αστέρα ο Ισνάλδο

Και επισήμως στον Αστέρα ο Ισνάλδο
Ισνάλδο

Και επισήμως παίκτη του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Εουχένιο Ισνάλδο. Ο Αργεντινός εξτρέμ υπέγραψε μέχρι το 2020 στην ομάδα της Αρκαδίας και επέλεξε το νούμερο 9 για τη φανέλα του. (PHOTOS, VIDEO)

Το πρωί της περασμένης Κυριακής (16/7) διαβάσατε ότι ο Αστέρας πάει να κλείσει τον Αργεντινό εξτρέμ, Εουχένιο Ισνάλδο. Την Τετάρτη (19/7) η ομάδα της Αρκαδίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2020.

Και επισήμως στον Αστέρα ο Ισνάλδο
Ισνάλδο

Ο Ισνάλδο έχει ύψος 1.80μ, είναι αριστεροπόδαρος και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Νιούελς Ολντ Μπόις, όντας συμπαίκτης με τον Νάτσο Σκόκο απ' τον Ιανουάριο του 2015, όταν κι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 12 συμμετοχές με δύο ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Νιούελς, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες, αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια. Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Ντεφενσά, με την οποία είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 32 αγώνες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Eugenio Isnaldo! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1994 στο Ροσάριο της Αργεντινής και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Ο Isnaldo, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ, επέλεξε το νούμερο 9 για τη φανέλα του".

Και επισήμως στον Αστέρα ο Ισνάλδο
Ισνάλδο

ΙΣΝΑΛΔΟ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ"

Το νέο απόκτημα του Αστέρα ανέφερε λίγο μετά την υπογραφή συμβολαίου: "Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Μπορεί να αρχίζω τώρα να δουλεύω μαζί με την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά μέσα στη σεζόν.

Μπορώ να παίζω και δεξιά και αριστερά. Μ' αρέσει να τρέχω και να προσπερνώ τους αντιπάλους μου, ώστε να δίνω ασίστ ή να τελειώνω εγώ τη φάση.Τους προηγούμενους μήνες γνωρίζω ότι οι εκπρόσωποι μου είχαν δεχθεί τηλεφωνήματα από ελληνικές ομάδες. Και μάλιστα μου είχαν πει για την ΑΕΚ.

Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα".

Και επισήμως στον Αστέρα ο Ισνάλδο
Ισνάλδο

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2013-2015: Newell's Old Boys 34

2015-2017: Defensa y Justicia 32

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ