ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ιωαννίδης: "Να σκοράρω και στην πρεμιέρα"

Ιωαννίδης: "Να σκοράρω και στην πρεμιέρα"

Ο Νίκος Ιωαννίδης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στη φιλική νίκη επί της Κάμπουρ, έθεσε ως στόχο να σκοράρει και στην πρεμιέρα της SuperLeague με αντίπαλο την πρώην του ομάδα, Ολυμπιακό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του βασικού σταδίου προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης στην Ολλανδία, ο Νίκος Ιωαννίδης υποστήριξε ότι οι Αρκάδες βελτιώνονται συνεχώς, κι έθεσε ως στόχο να σκοράρει στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων, στο "Γ. Καραϊσκάκης" με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

"Είναι το δεύτερο φιλικό που δίνουμε αυτό το διάστημα. Είναι πολύ σημαντική η νίκη. Δείχνουμε μεγάλη βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύω ότι φαίνεται στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Είμαστε 10 ημέρες στην Ολλανδία και πιστεύω ότι έχουμε αρκετά πράγματα να δείξουμε στην συνέχεια.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ και μακάρι να σκοράρω και στην πρεμιέρα. Χαίρομαι που ξεκίνησα κι εγώ καλά και βοηθάω την ομάδα. Δείξαμε αρκετά πράγματα στο γήπεδο, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ακόμα πολλά να δείξουμε από όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και μακάρι η ομάδα να πάει όσο πιο μπροστά γίνεται".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ