ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ιγκλέσιας: "Χαρούμενοι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Αστέρας, ΠΑΟΚ, Ιγκλέσιας, Πέλκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Ιγκλέσιας που σημείωσε το νικητήριο γκολ στον αγώνα - θρίλερ κόντρα στον ΠΑΟΚ κάνοντας το 3-2, δήλωσε ότι χάρηκε με τη νίκη του Αστέρα επειδή αυτή επιτεύχθηκε "απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

Με δικό του γκολ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ σε μια φοβερή αναμέτρηση στο Θ. Κολοκοτρώνης". Ο Ματίας Ιγκλέσιας ανέφερε στη Nova για τη φάση του 98', που έκρινε το ματς: "Για αυτό έμεινα ψηλά μετά το γκολ του ΠΑΟΚ... Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα για να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Μουνάφο μου είπε να πάω ψηλά για το φάουλ που είχαμε κερδίσει. Χάνουμε την κεφαλιά, μας κάνουν κόντρα - επίθεση αλλά ξαφνικά βρέθηκα μέσα στην περιοχή, αφού πήρε τη μπάλα ο Κώτσιρας".

Για το ότι ο Αστέρας έγινε η πρώτη ομάδα που βάζει φέτος τρία γκολ στον ΠΑΟΚ:

"Έχουμε κάνει αρκετές φάσεις και στα προηγούμενα παιχνίδια. Έτσι είναι η μπάλα. Μπορούσαμε να βάλουμε 2-3 γκολ και με τον Πανιώνιο, δεν το κάναμε, αλλά μας βγήκε σήμερα".

Για το αν είναι η πιο γεμάτη εμφάνιση του Αστέρα:

"Πριν δύο χρόνια στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, έγινε κάτι αντίστοιχο και μπήκαμε στους ομίλους".

Για την ένταση στη φυσούνα:

"Δεν έχω δει τίποτα, άκουσα πως έγινε φασαρία, άργησα γιατί ήμουν μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα".

Για την ωραία στιγμή και την αγκαλιά με τον Πέλκα:

"Αυτό δείχνει το σεβασμό ανάμεσά μας. Δεν έκανα φάουλ στη συγκεκριμένη φάση, ούτε αυτός ζήτησε πέναλτι, δώσαμε τα χέρια και τελείωσε εκεί η φάση".

Για το τι σκέφτονται μέχρι το τέλος της σεζόν:

"Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι γιατί νομίζω ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτοί θέλουν πρωτάθλημα, εμείς πεντάδα".

Για το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό:

"Πρέπει να πάμε πολύ συγκεντρωμένοι, ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος, πάμε με πάθος και θα το παλέψουμε, θέλουμε να πάρουμε κάτι".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ