ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ιγκλέσιας: "Θα δούμε τρομερά πράγματα από Μπερτόγλιο και Λανθαρότε"

Ιγκλέσιας: "Θα δούμε τρομερά πράγματα από Μπερτόγλιο και Λανθαρότε"
REPORTER IMAGES

Ο Ματίας Ιγκλέσιας μιλάει για την έως τώρα προετοιμασία του Αστέρα στην Ολλανδία, τη σεζόν που έρχεται, τον ανταγωνισμό στις θέσεις του κέντρου αλλά και τις προσδοκίες του από τους Φακούντο Μπερτόγλιο και Μανου Λανθαρότε.

Ηρθε στον Αστέρα τον περασμένο Ιανουάριο και στο τελευταίο ματς της χρονιάς σφράγισε με δικό του γκολ τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ που έδωσε στους κιτρινομπλέ το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Ο λόγος για τον Ματίας Ιγκλέσιας που βρίσκεται στο Φένλο της Ολλανδίας εδώ και 10 ημέρες και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με τους Αρκάδες.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Για την προετοιμασία και τον τρόπο που την αντιμετωπίζει: "Νιώθω πολύ χαρούμενος και έχω όρεξη για δουλειά. Είμαστε σαν οικογένεια και νομίζω πως η χρονιά μας θα είναι επιτυχημένη. Εδώ στην Ολλανδία δεν μας λείπει τίποτα, η ομάδα μας παρέχει τα πάντα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προπονούμαστε, να δέσουμε ως σύνολο και να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον".

Για τον Αστέρα της σεζόν 2015-2016: "Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι σε όλες τις γραμμές. Εχουμε καιρό ακόμη μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις οπότε θα διορθώσουμε και τα όποια λάθη. Βλέπουμε καλά στοιχεία από τον Αστέρα, φτιάχνουμε μία δυνατή και καλή ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο, μπορεί να είναι δύσκολο να φανεί στις φιλικές αναμετρήσεις επειδή τα πόδια είναι βαριά, αλλά μπορώ να καταλάβω πως πηγαίνουμε καλά. Το θέμα είναι να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στους επίσημους αγώνες".

Για τον ανταγωνισμό στις θέσεις του κέντρου: "Είμαστε πέντε-έξι αμυντικοί χαφ που θα παλέψουμε για δύο ή τρεις θέσεις. Δεν ξέρω αν θα είμαι βασικός, όμως γνωρίζω πως όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάει καλά η ομάδα. Όποιον και να έχω δίπλα μου, όποιοι και αν αγωνίζονται, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για Μπερτόγλιο και Λανθαρότε: "Αυτό που είδα εγώ, είναι πως είναι καλοί χαρακτήρες και βοηθούν. Όσο για την ποιότητά τους φαίνεται από μακριά. Στις δύο πρώτες προπονήσεις κατάλαβα πως πρόκειται για πάρα πολύ καλούς παίκτες. Μακάρι ο Φάκου με τον Μάνου να μάθουν γρήγορα ο ένας το στυλ του άλλου, να μάθουν τον τρόπο παιχνιδιού που έχει ο καθένας τους και τότε θα δούμε τρομερά πράγματα. Μόνο αυτό λείπει, το δέσιμο. Όλα τα άλλα τα έχουν".

Για τα όνειρά του με τον Αστέρα: "Είμαστε εδώ για να παλεύουμε και πρέπει να ονειρευόμαστε. Ένα όνειρο χρειαζόμαστε γενικότερα στη ζωή μας για να μας κάνει να δουλεύουμε ακόμα πιο πολύ. Το μέλλον θα τα φέρει όλα. Τα καλύτερα θα έρθουν, όπως τα θέλουμε".

Για τους φιλάθλους: "Είμαστε καλή ομάδα, είμαστε καλοί παίκτες και τους ευχαριστώ που μας στηρίζουν. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ικανοποιήσουμε και φέτος. Έχουν ανέβει οι στόχοι, ο πήχης, αλλά είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ