ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ιγκλέσιας: "Με πίστη για τα πλέι οφ"

Ιγκλέσιας: "Με πίστη για τα πλέι οφ"
Ιγκλέσιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματίας Ιγκλέσιας σε συνέντευξη του κανάλι του Αστέρα δήλωσε πως όλοι στην ομάδα πιστεύουν στη συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ αναφέρθηκε και στις κινήσεις αλληλεγγύης που κάνει η ΠΑΕ.

"Απομένουν τέσσερις τελικοί. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή, είμαστε ενωμένοι και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, γιατί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέρα από τη νίκη", είπε αρχικά ο Αργεντινός άσος.

Για τους στόχους της ομάδας, είπε: "Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε την πορεία που αναμέναμε, αλλά έστω και τώρα προλαβαίνουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση και πιστεύουμε στην ομάδα, στο σύλλογο, στους συμπαίκτες μας. Με πίστη και όρεξη θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους αγώνες που πρέπει για να βγούμε στα πλέι οφ. Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Μπορεί αυτή τη σεζόν να μην μας βγήκαν όλα τα παιχνίδια όπως θα θέλαμε, αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου και τώρα δεν πρέπει να μείνουμε… με σταυρωμένα χέρια αλλά να συνεχίσουμε τον αγώνα".

Για τον κόσμο της ομάδας, τόνισε: "Ο κόσμος μας πρέπει να σταθεί δίπλα μας. Τον χρειαζόμαστε πάντα στο γήπεδο. Η ομάδα θα τα δώσει όλα αρχίζοντας από τον αγώνα της Κυριακής για το στόχο μας, που είναι να κερδίσουμε όσους αγώνες πρέπει και να πάμε στα πλέι οφ".

Για την συλλογή ρουχισμού την Κυριακή: "Η αλήθεια είναι πως βιώνουμε δύσκολους καιρούς και πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να βοηθήσουμε τον κόσμο με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, είτε με φαγητό είτε με ρουχισμό. Απλώς θα πρέπει να φανούμε αλληλέγγυοι. Είμαστε άνθρωποι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν χώρες και άνθρωποι που βιώνουν άσχημες καταστάσεις και χρειάζονται τη βοήθειά μας. Όλοι μαζί θα πρέπει να τους βοηθήσουμε. Και αυτό θέλουμε να πράξουν και οι φίλαθλοι μας με τα είδη ρουχισμού που θα συγκεντρωθούν την Κυριακή στο γήπεδο μας".

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ