ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ήττα για τον Αστέρα από το Παραλίμνι

Ήττα για τον Αστέρα από το Παραλίμνι
Αστέρας Παραλίμνι

Ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα και γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Παραλίμνι. Θετικός ο Ντε Μπλάσις (video)

Ο Αστέρας ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους με αντίπαλο την ομάδα του Παραλιμνίου. Ο Στάικος Βεργέτης είχε πολλές απουσίες ( εκτός έμειναν οι τραυματίες Λούι, Νίκο Φερνάντες, Κουρμπέλης, Κιτόκο και ο Μπαράλες), ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, τον Ντε Μπλάσις και τον Νάτση.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με τον Αστέρα, ωστόσο, να χάνει μία σημαντική στιγμή λίγο πριν το τέλος με τον Σκούρτη (οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή). Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους στο 55'. Ο Ντίκσοβ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους Αρκάδες να πιέζουν και να χάνουν 2-3 ευκαιρίες με τον Ντε Μπλάσις, τον αδερφό του Πάμπλο, που έδειξε καλά στοιχεία.

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος (60' Μπαντής), Ζησόπουλος, Τορμένα, Αλόκο, Γιαννούλης, Ντουντού, Τσοκάνης, Γουάτο (71' Νάτσης), Φούντας, Ντε Μπλάσις, Σκούρτης

Βεργέτης: "Σε καλή κατάσταση οι παίκτες"

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, δήλωσε: "Δώσαμε χρόνο συμμετοχής μεγαλύτερο από ένα ημίχρονο σε ένα γκρουπ παικτών. Το ίδιο θα κάνουμε και στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ. Είχαμε αρκετά θετικά δείγματα, στην αμυντική συνοχή, στη δημιουργία των φάσεων. Αλλά υπάρχουν και πράγματα προς βελτίωση στην επίθεση. Βγάλαμε φάσεις, αλλά δεν βάλαμε γκολ".

Για τους νεαρούς Ντε Μπλάσις και Νάτση, δήλωσε: "Η εικόνα για τα δύο παιδιά είναι θετική. Αρκετά θετική θα έλεγα. Τα μάτια μας είναι στραμμένα στις ακαδημίες μας. Από πέρυσι ξεκινήσαμε μία προσπάθεια, είμαστε σε αυτή τη διαδικασία και θα την συνεχίσουμε".

* Ο Αστέρας ολοκληρώνει απόψε τα φιλικά στην Κύπρο με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (07/08, 20:00).

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ