ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η UEFA τίμησε τον Αστέρα

Η UEFA τίμησε τον Αστέρα

Ένα αναμνηστικό δώρο με την υπογραφή του προέδρου της UEFA ήταν το δώρο προς τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης στο δείπνο της Τετάρτης για το πρώτο εντός έδρας ματς του Europa League για την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει το βράδυ της Πέμπτης το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για το Europa League και η UEFA θέλησε να φροντίσει να μείνει αξέχαστο αυτό το παιχνίδι σε όλους τους ανθρώπους του Αστέρα.

Για αυτό και στο καθιερωμένο δείπνο την Τετάρτη το βράδυ οι εκπρόσωποι της UEFA είχαν μαζί τους και ένα αναμνηστικό δώρο με την υπογραφή του Μισέλ Πλατινί το οποίο και έδωσαν στον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Δημήτρη Μπάκο.

"Η ΟΥΕΦΑ τίμησε με ένα συμβολικό δώρο τον Αστέρα Τρίπολης για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας του σε όμιλο του EUROPA LEAGUE,αποδεικνύονταςέτσι πώς το ιστορικό ραντεβού του Αστέρα με την Παρτιζάν και το πρώτο εντός έδρας στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»δεν πέρασε απαρατήρητο από την ΟΥΕΦΑ.

Κατά το χθεσινό δείπνο που παράθεσε η διοίκηση του Αστέρα στην αντίστοιχη της Παρτιζάν, αλλά και σε αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ, ο Βέλγος παρατηρητής του αγώνα Ρολάντ Τις έδωσε αναμνηστικό στον, εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Δημήτρη Μπάκο το οποίο υπογράφει ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί.

Στο δείπνο που έγινε σε κεντρικό εστιατόριο της Τρίπολης, οι παράγοντες των δύο ομάδων αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες πάνω σε ποδοσφαιρικά θέματα, ενώ στο τέλος της βραδιάς αντάλλαξαν και αναμνηστικά δώρα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ