ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε με την Μπεσίκτας, αλλά το τελικό 2-2 δεν του επιτρέπει να ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια. Το Sport24.gr κρίνει την αγωνιστική εικόνα των παικτών του Στάικου Βεργέτη.

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να μην πήρε τη νίκη απέναντι στη Μπεσίκτας (2-2), εντούτοις οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις. Το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των παικτών των γηπεδούχων.

Κοσίτσκι: Δεν φέρει ευθύνη ούτε για το σουτ-εκτέλεση του Μπα, ούτε βέβαια για το πέναλτι του Τερέ. Έκανε κάποιες επεμβάσεις, αν και δεν χρειάστηκε να κάνει την πολύ μεγάλη απόκρουση στο παιχνίδι. Δεν καθόρισε θετικά ή αρνητικά την τύχη του αγώνα.

Λουί: Έτρεξε, προσπάθησε, αλλά έκανε κατάχρηση της ντρίμπλας σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ αρκετές από τις σέντρες του δεν βρήκαν στόχο. Έχει κάνει καλύτερες εμφανίσεις.

Παντελιάδης: Αντιμετώπισε προβλήματα από τους ακραίους των φιλοξενούμενων που έβγαιναν άνετα στην κόντρα στο πρώτο μέρος κατά κύριο λόγο. Μπροστά δεν ανέβηκε πολύ, ώστε να προσφέρει βοήθειες.

Γκοϊάν: Δεν ήταν η καλύτερη δυνατή βραδιά για το αμυντικό δίδυμο του Αστέρα, άρα αυτό... επηρεάζει και τον Γκοϊάν, τον έναν από τους δυο "πύργους" των Αρκάδων, ο οποίος ήταν και για καιρό εκτός δράσης Έκανε και το πέναλτι στον Σαχάν στο 61', όπου πήγε για τάκλιν, αλλά πήρε τα πόδια του αντιπάλου του.

Σανκαρέ: Ό,τι ισχύει για τον Γκοϊάν, ισχύει και για τον Σανκαρέ. Στο γκολ του Μπα, βλέπει τον αντίπαλό του να σκοράρει ανενόχλητος, ενώ είχε και άλλες στιγμές αδράνειας στην οπισθοφυλακή. Βέβαια, συμμετέχει στο γκολ του Μπαράλες, ενώ κέρδισε και αρκετές μονομαχίες. Ο πήχης μπαίνει πάντα ψηλά για τον Αφρικανό αμυντικό.

Ζησόπουλος: Πάντα μαχητικός, αυτό δεν λείπει ποτέ από τις εμφανίσεις του, άρα ούτε και κόντρα στη Μπεσίκτας. Κάνει φέτος εξαιρετική χρονιά, αν και σε αυτό το ματς δεν φάνηκε όπως σε άλλα. Ανασταλτικά προσπάθησε να κλείσει "τρύπες", δεν βοήθησε πολύ δημιουργικά.

Κουρμπέλης: Είναι παίκτης με ταλέντο και εξαιρετικές προοπτικές. Δεν ήταν σε πολύ καλή βραδιά, βγήκε λίγο μετά τη μια ώρα παιχνιδιού, μπήκε ο Ουσέρο και άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα του Αστέρα.

Μάσα: Όχι κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το παιχνίδι από τον Μάσα. Ειδικά αν συγκρίνουμε με άλλες εμφανίσεις του, αυτή την φορά δεν ήταν το ίδιο καλός, ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ δεν έγινε απειλητικός για την εστία της Μπεσίκτας, αφού στην περιοχή της δεν μπήκε σχεδόν καθόλου.

Φερνάντες: Είχε δοκάρι στο 5', όπου θα μπορούσε να βάλει μπροστά στο σκορ τον Αστέρα, είχε και μερικές άλλες καλές στιγμές στο παιχνίδι, προσπαθώντας να καλύψει το κενό του Ρόλε. Βγήκε στο 77' και πέρασε ο Κουρμπέλης για να αποκτήσει φρεσκάδα η γηπεδούχος ομάδα στο υπόλοιπο του αγώνα.

Γιαννιώτας: Δεν φάνηκε στο ματς και δικαίως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Περίμενε περισσότερα απ' αυτόν ο Στάικος Βεργέτης, δεν τα είδε και τον έβγαλε, για να περάσει στον αγώνα ο Μπαράλες.

Πάρα: Έβαλε γκολ, αν και ήταν τυχερό, προσπάθησε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε πολύ, όπως όλος ο Αστέρας, αλλά μετά ανέβασε την απόδοσή του. Πάντως, δεν βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά.

Μπαράλες: Σκόραρε για τρίτο σερί ευρωπαϊκό ματς. Μπήκε στο ημίχρονο και έκανε πάλι τη δουλειά του, βάζοντας την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι στο 72'. Αυτή είναι η δουλειά του και την έκανε καλά. Άρα, δικαίωσε και τον προπονητή του, που τον έβαλε στο ματς.

Ουσέρο: Πολύ καλός όσο έπαιξε. Μπήκε στο ματς στο 62' και χάρη στις δικές του εμπνεύσεις, άλλαξε η εικόνα του Αστέρα προς το καλύτερο. Παίκτης-βαρόμετρο για τους Αρκάδες, ήταν σούπερ στο μισάωρο που αγωνίστηκε.

Μπακασέτας: Μπήκε στο 77', είχε συμμετοχή -έστω και άθελά του- στο γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα και ήταν πέρα για πέρα δραστήριος. Κρίνεται θετική η παρουσία του όσο έπαιξε και βοήθησε την ομάδα του.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ