ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η κριτική των παικτών του Αστέρα

Η κριτική των παικτών του Αστέρα
INTIME SPORTS

Πολλά προβλήματα αντιμετώπισε ο Αστέρας Τρίπολης στον αγώνα με την Τότεναμ και δυστυχώς γνώρισε την συντριβή με 5-1 στο Λονδίνο. Το Sport24.gr κρίνει τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη.

Γερό μάθημα πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στο Λονδίνο, γνωρίζοντας την συντριβή από την Τότεναμ με 5-1 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των παικτών του Στάικου Βεργέτη.

Κοσίτσκι: Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο τερματοφύλακας του Αστέρας Τρίπολης. Δέχτηκε πέντε γκολ, δεν φταίει σε όλα, αλλά στο τρίτο και στο τέταρτο φέρει ευθύνη. Δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη και για να έπαιρναν οι Αρκάδες κάτι καλό, θα έπρεπε ο γκολκίπερ τους να κάνει σπουδαία εμφάνιση.

Λούι: Πιθανότατα ο καλύτερος του Αστέρα Τρίπολης. Ο δεξιός μπακ των Αρκάδων ήταν μαχητικός, είχε καλά τρεξίματα και είχε καλή εικόνα πάνω στο χορτάρι. Όσο μπορούν να βρεθούν διακριθέντες σε ματς που έληξε με τέτοιο σκορ.

Παντελιάδης: Μαχητικός, πάλεψε, αλλά υπήρξαν θέματα από τη μεριά του. Προφανώς ήταν για τον ίδιο κάτι πολύ σπουδαίο να παίξει σε ένα τέτοιο γήπεδο και κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Μπορεί σαφώς καλύτερα πάντως.

Σανκαρέ: Συνηθίζει να είναι "ογκόλιθος" στην άμυνα και να κάνει την διαφορά. Όχι απόψε όμως, όπου στο κέντρο άμυνας της ομάδας του υπήρξαν πολλά προβλήματα. Έχει κάνει πολύ θετικότερες εμφανίσεις.

Ζησόπουλος: Σε ματς που μια ομάδα δέχεται πέντε γκολ, δεν γίνεται οι κεντρικοί αμυντικοί να θεωρούνται διακριθέντες. Έτσι, λοιπόν, δεν μπορεί σε μια τέτοια... λίστα ο Έλληνας στόπερ.

Μουνάφο: Μέχρι τη μια ώρα παιχνιδιού καλός, αλλά έπεσε στην συνέχεια όπως και όλος ο Αστέρας. Κουράστηκε στο τελευταίο μισάωρο.

Ουσέρο: Από τους καλούς της ελληνικής ομάδας, έβγαλε την μπαλιά στην ευκαιρία του Μάσα στο 6', πήγε να βάλει και μια γκολάρα στο 69' και γενικά ήταν ζωηρός και προσπάθησε να ταλαιπωρήσει τους Λονδρέζους.

Τσοκάνης: Πήρε την αποβολή του Λορίς στο 87', που μπορεί στο ματς του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" να μετρήσει πολύ. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ο Στάικος Βεργέτης μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος με την γενικότερη εικόνα του

Μάσα: Αν τελείωνε καλύτερα την φάση του 6ου λεπτού, ίσως να βλέπαμε άλλο ματς στην συνέχεια. Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια ο άσος του Αστέρα.

Ρόλε: Είναι παίκτης που περιμένει πολλά ο Αστέρας, αλλά δεν τα είδε στο συγκεκριμένο ματς στον βαθμό που θα ήθελε. Στα επόμενα ματς μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω.

Πάρα: Βάλτο ρε Πάρα στο 28'. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και στα καπάκια ήρθε η γκολάρα του Λαμέλα για το 2-0. Μπορεί να θεωρηθεί και μοιραίος, όσο και αν σε ένα ματς που έληξε τελικά 5-1, μπορεί να λεχθεί κάτι τέτοιο.

Μπακασέτας: Πέρασε στο ματς μετά το 5-0, όταν όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους. Έτρεξε, προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά μέχρι εκεί. Οι δυο ομάδες είχαν χαλαρώσει πλέον, αφού τα πάντα είχαν κριθεί.

Μπαράλες: Μπήκε στο 73ο λεπτό και ήταν αυτός που σκόραρε στο 89' με εκτέλεση φάουλ. Την έκανε με λίγα λόγια την δουλειά του, άρα κρίνεται θετική η παρουσία. Είχε κριθεί άλλωστε και το παιχνίδι την ώρα που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

Φερνάντες: Βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης, αλλά την ώρα που μπήκε, το σκορ ήταν ήδη 4-0. Τι να μπορέσει να κάνει και να αλλάξει κάτι στο ματς. Θα ήταν άδικο να κριθεί επί της ουσίας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ