ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η ζωή μετά τον Μπαράλες

Η ζωή μετά τον Μπαράλες
Μπαράλες INTIME SPORTS

Δεδομένη είναι η ενίσχυση στην επίθεση του Αστέρα μετά την αποχώρηση του Μπαράλες. Μεγάλη η πιθανότητα να γίνουν και δύο κινήσεις από τους κιτρινομπλέ!

Ηταν λίγο πολύ αναμενόμενο μετά την εκπληκτική περσινή σεζόν του Χερόνιμο Μπαράλες ότι ο Αστέρας θα έπρεπε φέτος να ζήσει χωρίς αυτόν. Η απόφαση για την πώληση του παίκτη ήταν ειλημμένη και αυτό που περίμεναν στην Τρίπολη ήταν η κατάλληλη πρόταση. Και αυτή άργησε λίγο αλλά ήρθε από την Σίβασπορ.

Οι πληροφορίες θέλουν τους κιτρινομπλέ να εισπράττουν από την τουρκική ομάδα ένα ποσό κοντά στα 1.500.000 ευρώ, μία πώληση που είναι η μεγαλύτερη στην ιστορίας τους. Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Ντε Μπλάσις έφυγε για την Μάιντς την ίδια περίπου χρονική περίοδο με 1.200.000 ευρώ.

Το θέμα ωστόσο είναι η απάντηση στο ερώτημα "μετά τον Μπαράλες, ποιος;". Είναι δεδομένο ότι ο Αστέρας θα ενισχυθεί καθώς δεν είναι δυνατόν μία χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη να βγει με δύο μόνο κεντρικούς επιθετικούς, τους Γιάννου και Σκούρτη. Επίσης είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι του συλλόγου είναι προετοιμασμένοι για τη ζωή μετά τον Αργεντινό.

Οι κινήσεις για την αντικατάσταση του Αργεντινού είχαν γίνει πριν την πώληση του ποδοσφαιριστή και απομένει η τελική ευθεία για τη δέκατη φετινή μεταγραφή. Η' μάλλον για τις... μεταγραφές καθώς η ιδέα για την περαιτέρω ενίσχυση και στα άκρα της επίθεσης δεν έχει εγκαταλειφθεί στην Τρίπολη.

Τα επόμενα 24ωρα λοιπόν αναμένονται "καυτά" στο μεταγραφικό μέτωπο, παράλληλα με την επίσημη πρεμιέρα του Αστέρα στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά την τελευταία, οι κιτρινομπλέ γυμνάστηκαν το πρωί της Τετάρτης (19/08) δουλεύοντας πάρα πολύ στον επιθετικό τομέα.

Ο Λούι πήρε και πάλι μέρος στο πρώτο πρόγραμμα προπόνησης, ανεβάζει ρυθμούς αλλά δεν θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Πανθρακικό (22/08, 19:15). Τέλος, οι Κουρμπέλης και Νίκο συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ