ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

H Χόρχε Βίλστερμαν θέλει τον Τσάβες

Asteras Tripolis FC vs Pas Giannina FC, Super League 2015-2016, Day 23, February 20, 2016, Theodoros Kolokotronis Stadium, Tripoli, Greece. Photo by: Andrianos Meltzanis / Reporter Images
Asteras Tripolis FC vs Pas Giannina FC, Super League 2015-2016, Day 23, February 20, 2016, Theodoros Kolokotronis Stadium, Tripoli, Greece. Photo by: Andrianos Meltzanis / Reporter Images REPORTER IMAGES

Ενδιαφέρον εκ Βολιβίας έχει προκύψει για τον Πότσι Τσάβες με τη Χόρχε Βίλστερμαν να θέλει τον Αργεντινό σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ήρθε μετά βαΐων και κλάδων και βιογραφικό βαρύ στον Αστέρα πέρυσι τέτοια εποχή, αλλά είναι προφανές ότι επί τεχνικής ηγεσίας Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν υπολογίζεται.

Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος του Αστέρα, Πότσι Τσάβες, έχει πρόταση στα χέρια του από τη Χόρχε Βίλστερμαν από τη Βολιβία. Μάλιστα η ομάδα που εδρεύει στην Κοτσαμπάμπα συμμετέχει στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν κι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον Αργεντινό πρώην άσο των Μπόκα Τζούνιορς, Αρσενάλ Σαραντί και Λανούς.

Από τη στιγμή που βρει ομάδα, δηλαδή τελεσφορήσει το ενδιαφέρον και γίνει αποδεκτή η πρόταση, ο Αστέρας αναμένεται να διευκολύνει την έξοδο του Πότσι από τους "κιτρινομπλέ".

Από την ομάδα της Τρίπολης έχει αποχωρήσει ήδη ο Κουρμπέλης, ο οποίος πωλήθηκε στον Παναθηναϊκό, ο Νίκο Φερνάντες, ο οποίος πωλήθηκε στην Τζόχορ (Μαλαισία), ενώ ως δανεικοί αναμένεται να παραχωρηθούν οι Ντουντού και Σεφίλ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ