ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η τετράδα της εγγύησης

Η τετράδα της εγγύησης
REPORTER IMAGES

Ο Μάκης Χάβος γνωρίζει ότι όλα ξεκινούν από την άμυνα και η εμφάνιση της τετράδας στο ματς με την Γκεντσλέρμπιρλιγί δικαιώνει τις επιλογές του.

Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τη Σιβόλντε - λόγω χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου - ο Αστέρας τα πήγε κάτι παραπάνω από εξαιρετικά και στα δύο δυνατά φιλικά ματς που έδωσε με την ολλανδική Κάμπουρ και την τουρκική Γκεντσλέρμπιρλιγί.

Κοινός γνώμονας και στα δύο ματς, πέραν της ομαλής επιθετικής λειτουργίας, η άμυνα της ομάδας της Τρίπολης. Μπορεί να δέχθηκε γκολ, ωστόσο στο πρώτο αυτή ήρθε προς το τέλος αυτού όταν οι ομάδες "ψαχνόταν" με τις πολλές αλλαγές, ενώ στο δεύτερο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας και αφού οι Αρκάδες σταμάτησαν από μη υπόδειξη φάουλ στον Χαμντανί και αθέτηση fair-play από την ομάδα της Άγκυρας.

Και στις δύο αναμετρήσεις, ο Τόμας Κοσίτσκι δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Κι αυτό γιατί η τετράδα που βρίσκεται μπροστά του, κάνει καλά τη δουλειά της.

Τριανταφυλλόπουλος και Κουρμπέλης (το αμυντικό δίδυμο), Μπέρτος (δεξιός μπακ) και Γιαννούλης (αριστερό), φαίνεται να έχουν αναπτύξει ομοιογένεια και συνοχή μεταξύ τους.

Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, τα μπακ γυρνούν προς το κέντρο σε περίπτωση αριθμητικού μειονεκτήματος (πάνω στη φάση), οι μπάλες απομακρύνονται γρήγορα.

Αποτέλεσμα; Τόσο η Κάμπουρ, όσο και η Γκεντσλέρμπιρλιγί να μην μπορούν να κάνουν φάσεις μπροστά από την εστία των Αρκάδων.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ