ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η πωρωτική ομιλία του Βεργέτη ενόψει Ατρόμητου!

Η πωρωτική ομιλία του Βεργέτη ενόψει Ατρόμητου!
REPORTER IMAGES

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Ατρόμητου με ξεχωριστή ομιλία του Στάικου Βεργέτη. Δείτε τον Έλληνα τεχνικό να... πωρώνει τους παίκτες του μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Αστέρας φιλοξενεί στο άδειο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τον Ατρόμητο (07/03, 17:15), σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα "τελικού". Οι φιλοξενούμενοι έχουν βάλει πλώρη για την πεντάδα και οι Αρκάδες θέλουν να τους βάλουν... φρένο.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι μεγάλη, γι' αυτό και μετά το τέλος της προπόνησης, παίκτες και προπονητικό τιμ μαζεύτηκαν με πρωτοβουλία του Στάικου Βεργέτη και φώναξαν για τον Αστέρα, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Ο Έλληνας τεχνικός φώναξε τους παίκτες και τους είπε δυνατά στα ελληνικά και στα ισπανικά: "7 έμειναν εκτός αποστολής, 20 είναι στην αποστολή, 2 θα μείνουν εκτός πριν το ματς. 11 στο γήπεδο και 3 μπαίνουν αλλαγή. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όλοι τα δίνουμε όλα γι' αυτόν τον τελικό. Με μία φωνή δυνατά: ΑΣΤΕΡΑΣ!"

Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε η αποστολή. Ο Τόμας Κοσίσκι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ-άουτ για την αναμέτρηση. Εκτός και ο Κιτοκό που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Πέμπτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Αλόκο, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Λούι, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τιε Μπι, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Πάρα, Μάσα, Γιαννιώτας, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ