ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η νέα φανέλα του Αστέρα Τρίπολης

Η νέα φανέλα του Αστέρα Τρίπολης

Το κίτρινο και το μπλε κυριαρχούν -όπως είναι φυσικό- στην πρώτη εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης για τη σεζόν 2015-2016 (φωτογραφίες).

Το κίτρινο και το μπλε κυριαρχούν στην πρώτη εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης. Τα μπλε τετράγωνα στη φανέλα που δένουν αρμονικά με το κίτρινο χρώμα, σήμα-κατατεθέν της ομάδας της Αρκαδίας, είναι το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της πρώτης εμφάνισης.

Με την ταυτότητα του Αστέρα και τη σφραγίδα της NIKE, οι νέες εμφανίσεις θα είναι στη διάθεση του κοινού από την Πέμπτη το πρωί (23 Ιουλίου) στο Star Store, Εθνικής Αντιστάσεως 67.

Η 2η εμφάνιση θα παρουσιαστεί στο κοινό μέσα από βίντεο backstage, το οποίο θα δημοσιευτεί την Πέμπτη στις 09:00 στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Για την 3η εμφάνιση, η αγωνία του κοινού θα παραταθεί για λίγες μέρες ακόμη, όταν και θα δοθεί στη δημοσιότητα ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια-έκπληξη.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

"Κάθισμα του Κολοκοτρώνη", Τρίπολη

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Δημήτρης Κουρμπέλης, Manuel Lanzarote, Γιώργος Ζησόπουλος, Θανάσης Παντελιάδης, Matias Iglesias, Facundo Bertoglio, Ταξιάρχης Φούντας, Rachid Hamdani, Αποστόλης Γιάννου, Κώστας Θεοδωρόπουλος

Η νέα φανέλα του Αστέρα Τρίπολης
Η νέα φανέλα του Αστέρα Τρίπολης
Η νέα φανέλα του Αστέρα Τρίπολης
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ