ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η κριτική των παικτών του Αστέρα

Η κριτική των παικτών του Αστέρα
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr δίνει τον έλεγχο στους παίκτες του Αστέρα για την απόδοσή τους στο "Λέτνα Στάντιον" απέναντι στην Σπάρτα Πράγας.

Ο Αστέρας έχασε (1-0) στην Πράγα από τη Σπάρτα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Το Sport24.gr βρέθηκε στο "Λέτνα Στάντιον" και παραδίδει τον έλεγχο στους "κιτρινομπλέ" ποδοσφαιριστές.

Θεοδωρόπουλος: Ο κορυφαίος του Αστέρα καθώς είχε σημαντικές επεμβάσεις που κράτησαν την ομάδα μέχρι το τέλος στο κόλπο της πρόκρισης. Στο γκολ του Μπράμπετς δεν φέρει ευθύνη.

Λούι: Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην άμυνα με αποτέλεσμα να μην βρει την ευκαιρία να απειλήσει με τις γνωστές του προωθήσεις. Στο 83' κέρδισε την αποβολή του Φρίντεκ.

Σανκαρέ: Χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές στην άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Πέρασε μπροστά σε όλες τις στημένες φάσεις χωρίς να μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ζησόπουλος: Όπως και ο Σανκαρέ, πιέστηκε πολύ στο α' ημίχρονο. Υπήρχαν φάσεις που δε μπόρεσε να διώξει σωστά την μπάλα, αλλά αυτό δε στοίχισε στον Αστέρα.

Γιαννούλης: Επανήλθε μετά τον τραυματισμό του με τον ΠΑΟΚ αλλά ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τη δεξιά πτέρυγα της Σπάρτα. Προς το τέλος ξέμεινε και από δυνάμεις.

Ιγκλέσιας: Ο παίκτης που έδωσε τις περισσότερες μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Έκανε και κέρδισε φάουλ, είχε πάθος αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά.

Κουρμπέλης: Η απόδοσή του δεν κυμάνθηκε στα εξαιρετικά επίπεδα των τελευταίων παιχνιδιών. Στο γκολ χάνει την κεφαλιά από τον Μπράμπετς.

Φούντας: Πήρε τη φανέλα βασικού αλλά δε μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Έτρεξε πάρα πολύ αλλά δεν ήταν καλός στα τελειώματα.

Μάσα: Διάθεση από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό χωρίς όμως τα στάνταρ των τελευταίων εμφανίσέων του. Υστέρησε και αυτός στα τελειώματα.

Νίκο: Ο καλύτερος παίκτης της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο παίκτης που ένιωσαν περισσότερο οι αντίπαλοι παίκτες, αυτός που είχε και την καλύτερη ευκαιρία (δοκάρι).

Γιάννου: Δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε, ωστόσο και τις λίγες φορές που πήρε την μπάλα στην περιοχή δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Δημούτσος: Πέρασε στο 66' στη θέση του Κουρμπέλη χωρίς να μπορέσει να προσφέρει κάτι περισσότερο από τον παίκτη που αντικατέστησε.

Λανθαρότε/Παντελιάδης: Μπήκαν στα τελευταία λεπτά και δεν μπορούν να κριθούν.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ