ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η κριτική των παικτών του Αστέρα

Η κριτική των παικτών του Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας πήρε την πρώτη νίκη του στους ομίλους του Europa League, επικρατώντας με 2-0 του ΑΠΟΕΛ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη.

Την πρώτη νίκη του στη φάση των ομίλων του Europa League πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, νικώντας το ΑΠΟΕΛ με 2-0 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 4η αγωνιστική και το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη.

Θεοδωρόπουλος: Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλές επεμβάσεις στο παιχνίδι, άλλα όποτε κρίθηκε ανάγκη, δήλωσε παρών και κράτησε το μηδέν. Ήταν σταθερός στα δοκάρια του και είχε ανάγκη ένα παιχνίδι στο οποίο θα έμενε απαραβίαστη η εστία του.

Παντελιάδης: Απενεργοποίησε τον Βάντερ από την πλευρά του, δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα μετόπισθεν και ο ακραίος μπακ του Αστέρα ήταν απ' αυτούς που τα πήγαν πολύ καλά στο ματς. Δεν δέχτηκε φάσεις από το δικό του πεδίο δράσης η ομάδα της Τρίπολης και αυτό του πιστώνεται.

Σανκαρέ: Ηγέτης στην άμυνα, πρόσθεσε μια ακόμη καλή εμφάνιση στο κέντρο άμυνας του Αστέρας. Εγγύηση ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ, ο οποίος έκοβε, κέρδιζε μάχες, ήταν σε πολύ καλή βραδιά.

Λούι: Στο ίδιο επίπεδο με τον Παντελιάδη και ο Λουί, ο οποίος διάγει μια πολύ καλή σεζόν (και) φέτος. Επίσης, δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τη μεριά του και ήταν πέρα για πέρα αξιόπιστος.

Ζησόπουλος: Ικανοποιητική εμφάνιση και από τον έτερο σέντερ μπακ του Αστέρα, συνθέτοντας ένα άκρως αξιόπιστο δίδυμο με τον Σανκαρέ. Πάντα μαχητικός ο Έλληνας αμυντικός, με πάθος στις προσωπικές μονομαχίες, πρόσθεσε ένα θετικό 90λεπτο στις φετινές του παρουσίες.

Κουρμπέλης: Έδωσε μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, είχε καλά τρεξίματα το "μοτεράκι" του Αστέρα και το πρόσημο είναι θετικό και γι' αυτόν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

Ιγκλέσιας: Μαχητικός, με αρκετά χιλιόμετρα στο χορτάρι, είχε διάθεση να προσφέρει, αλλά σίγουρα έχουμε δει και καλύτερες εμφανίσεις από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαθέτει πολλή ποιότητα και έχουμε απολαύσει πολλάκις τα προσόντα του.

Μπερτόγλιο: Απολαυστικός, εξαιρετική εμφάνιση από τον 24χρονο Αργεντινό μέσο, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Αστέρα με ωραίο δεξί σουτ στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ έκανε τα πάντα πάνω στο χορτάρι, δείχνοντας ότι είναι ένας παίκτης με ποιότητα και ο οποίος αποτελεί βαρόμετρο για τους Αρκάδες. Ο καλός Μπερτόγλιο ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Βεργέτη, είναι δεδομένο αυτό. Στο 64' βγήκε και μπήκε στο ματς ο Χαμντανί.

Λανθαρότε: Πήρε νωρίς κίτρινη κάρτα, ρίσκαρε και με την κόκκινη σε μια φάση, όπου θα μπορούσε να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο από τον Λανθαρότε, ο οποίος έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.

Μάσα: Έβγαλε την σέντρα για το δεύτερο γκολ του Αστέρα, είχε καλή συνεργασία με τον Μπερτόγλιο και τα πήγε μια χαρά απέναντι στους Κύπριους. Έχει ανάγκη τον καλό Μάσα ο Στάικος Βεργέτης.

Γιάννου: Ο Έλληνας επιθετικός έβαλε την... υπογραφή του στο ματς, αφού με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο τέρμα του Αστέρα, βάζοντας ουσιαστικά ταφόπλακα στα όποια όνειρα του ΑΠΟΕΛ για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Ένα σεντερφορίσιο τέρμα από τον διεθνή στράικερ, ο οποίος έχασε και μερικές ευκαιρίες, ενώ από δική του μπαλιά ήρθε το γκολ του Μπερτόγλιο.

Φούντας: Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο το διάστημα που αγωνίστηκε από το 63' και έπειτα όταν μπήκε στο ματς αντί του μέτριου Λανθαρότε. Μπορεί πολύ καλύτερα ο διεθνής άσος, είναι το μόνο σίγουρο.

Χαμντανί: Βοήθησε από το 64' και μετά, έκανε κοψίματα στο κέντρο, είχε γενικά καλή εμφάνιση, βγήκε αυτή η αλλαγή στον Βεργέτη. Θα μπορούσε να σκοράρει και στις καθυστερήσεις, αλλά αστόχησε από καλή θέση.

Αλόκο: Μπήκε στο 82' αντί του Γιάννου και με το σκορ στο 2-0 για την ομάδα του, όταν όλα σχεδόν είχαν τελειώσει. Δεν μπορεί να κριθεί ιδιαίτερα η απόδοσή του.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ