ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

H καζούρα των Βραζιλιάνων στους Αργεντινούς του Αστέρα για την τριάρα

H καζούρα των Βραζιλιάνων στους Αργεντινούς του Αστέρα για την τριάρα

Δείτε πώς υποδέχθηκαν oι Ίγκορ Σίλβα και Ντουντού τους Αργεντινούς συμπαίκτες του στα αποδυτήρια του Αστέρα, μετά την τριάρα της Σελεσάο (photo)

Το 3-0 της Σελεσάο απέναντι στην Αργεντινή πανηγυρίστηκε δεόντως από τους δύο Βραζιλιάνους του Αστέρα Τρίπολης, τον Ίγκορ Σίλβα και τον Ντούντου. Οι δύο ποδοσφαιριστές φρόντισαν μάλιστα το επόμενο πρωί να κάνουν τη σχετική καζούρα στους πέντε Αργεντινούς της ομάδας (Τσάβες, Ιγκλέσιας, Φαρίνια, Νίκο, Μάσα).

Πήγαν νωρίς νωρίς στα αποδυτήρια, τοποθέτησαν τη σημαία της Βραζιλίας σε περίοπτη θέση και περίμεναν τους ηττημένους για τη σχετική καζούρα. Την φωτογραφία τη δημοσίευσε ο Αστέρας στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, ενώ για την πλάκα μίλησε ο Ίγκορ στο arcadia-sports στο πλαίσιο της 'Πελοπόννησος EXPO':

"Το είδα το ματς, κοιμήθηκα 4 το πρωί. Αυτά ας μείνουν μεταξύ μας", είπε χαμογελώντας, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την πλάκα που έκανε στους Αργεντινούς: "Πήραμε τη σημαία της Βραζιλίας με τον Ντουντού, την βάλαμε στα αποδυτήρια σε περίοπτη θέση και περιμέναμε να έρθουν για να τους κάνουμε καζούρα".

Δείτε την φωτογραφία αλλά και το video με τις δηλώσεις:

Τα αποδυτήρια του ΑΣΤΕΡΑ μετά το Βραζιλία-Αργεντινή 3-0! #Dudu #Igor #asterastripolisfc

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ