ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η ευκαιρία του Ίγκορ

Η ευκαιρία του Ίγκορ

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, Ίγκορ, αποδεικνύει στην προετοιμασία του Αστέρα γιατί οι Αρκάδες τον πιστεύουν πολύ κι έχουν επενδύσει πάνω του, με την προσπάθεια που κάνει να πείσει τον Μάκη Χάβο.

Από την Κ20 στην πρώτη ομάδα του Αστέρα και τώρα στην προετοιμασία. Ο Ίγκορ αποκτήθηκε από τον Αστέρα, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας είχαν ταξιδέψει στη Βραζιλία και είχαν πειστεί από την ικανότητά του.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Βασίλης Τεμπέλης

Ήρθε στην Τρίπολη, ως επένδυση. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος εντυπωσιάζει με την όρεξη και τη θέλησή του, στο Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα, λαμβάνοντας εγκωμιαστικά σχόλια κι επαίνους από το τεχνικό επιτελείο.

Μάλιστα, ο Μάκης Χάβος τον χρησιμοποιεί ως δεξί μπακ, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα που έχει με την ταχύτητα και την καλή τεχνική που τον διακρίνουν να προωθείται.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Βραζιλιάνος αποφεύγει τις περιττές ενέργειες και προσπαθεί να παρουσιάζεται όσο γίνεται πιο ώριμος και ουσιαστικός στο παιχνίδι του.

Όπως και να έχει, ο Ίγκορ χαίρει της εκτίμησης του τεχνικού επιτελείου και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ακόμη και το γεγονός να "χτυπήσει" την πόρτα της ενδεκάδας στη μέση της σεζόν.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ