ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η αποστολή για το ματς με τον Παναρκαδικό

Η αποστολή για το ματς με τον Παναρκαδικό

Μια ακόμη εβδομάδα προπονήσεων ολοκληρώνεται με τον Αστέρα να προετοιμάζεται για τις φιλικές αναμετρήσεις με Παναρκαδικό και Σπάρτη.

Το πρόγραμμα των ημερών περιελάμβανε και εργομετρικά τεστ και πιο συγκεκριμένα τον δεύτερο έλεγχο για τη σεζόν. Στόχος ήταν να διαπιστώσουν οι άνθρωποι από το προπονητικό επιτελείο τις διαφορές που υπάρχουν μετά την προετοιμασία, αλλά και να εντοπιστούν τυχόν ελλείψεις ποδοσφαιριστών σε κάποιους παράγοντες φυσικής κατάστασης με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση ανάλογης ετοιμότητας τόσο στην έναρξη όσο και στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή (02/09), πριν από την απογευματινή προπόνηση ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του έκαναν ανάλυση στους ποδοσφαιριστές μέσω βίντεο με φάσειςαπό τις πρόσφατες φιλικές αναμετρήσεις.

Το Σάββατο (03/09) ο Αστέρας θ' αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και την Κυριακή (04/09) εκτός έδρας τη Σπάρτη.

Η αποστολή για το φιλικό με τον Παναρκαδικό:

Κοσίτσκι, Αθανασιάδης, Κουρμπέλης, Σεφίλ, Γιαννούλης, Ίγκορ, Μπέρτος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Νίκο Φερνάντες, Φαρίνια, Μάσα, Καλτσάς, Κώτσιρας, Σεντρίκ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ