ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η αποκάλυψη του Ντοναρούμα για τον αδερφό του

Η αποκάλυψη του Ντοναρούμα για τον αδερφό του

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα μίλησε στο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης για τα πρώτα του ματς με τους Αρκάδες, καθώς και τον αδερφό του Τζανλουίτζι, ο οποίος μεγαλουργεί με τη φανέλα της Μίλαν. (VIDEO)

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Αντόνιο Ντοναρούμε μίλησε στο ATFC TV και αναφέρθηκε στα πρώτα παιχνίδια με τη φανέλα των Αρκάδων, για την προσαρμογή του στην Ελλάδα, ενώ έκανε ειδική μνεία στον αδερφό του, Τζανλουίτζι ο οποίος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μίλαν.

Για το τον τρόπο που παρουσιάστηκε έτοιμος σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα:

"Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ δύσκολη. Απαιτεί σκληρή δουλειά και καλή προετοιμασία. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα προπονούμαι σκληρά και προσπαθώ να μπαίνω στη φιλοσοφία του συλλόγου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι είναι δίπλα μου γιατί με βοηθούν στην προσαρμογή. Η εμπιστοσύνη για έναν ποδοσφαιριστή είναι τα πάντα. Κι εγώ τη νιώθω τόσο από τον προπονητή όσο και από όλους τους ανθρώπους στην ομάδα. Αυτό με βοηθά στην προπόνηση και είναι ο λόγος που πήρα το πλεονέκτημα. Όταν μπαίνω στο γήπεδο είμαι ήρεμος και παρουσιάζω το καλό μου πρόσωπο".

Τα στοιχεία που τον βοήθησαν να αρπάξει την ευκαιρία:

"Σε όλους τους αγώνες υπάρχουν στιγμές που πρέπει να έχεις μεγάλη συγκέντρωση και τύχη. Πρέπει αυτές τις στιγμές να τις πολλαπλασιάσουμε και να πάρουμε βαθμούς σε κάθε αγώνα".

Για την προσαρμογή του στον Αστέρα:

"Για έναν ποδοσφαιριστή είναι σημαντικό η σχέση με τους συμπαίκτες του. Εγώ προσπαθώ για αυτό από την πρώτη μέρα. Είναι σημαντικό κομμάτι η σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Επίσης, με βοηθά πολύ το ότι μου αρέσει η πόλη, νιώθω ωραία εδώ και είμαι ευτυχισμένος".

Για τα σχόλια του Τύπου για τον ίδιο και για τον αδερφό του:

"Πολλά Μέσα Ενημέρωσης έγραψαν για μένα και το αδερφό μου. Το έμαθα. Κρατήσαμε και οι δύο το μηδέν και αυτό είναι ωραίο για την οικογένεια μας"!

Για τη σχέση του με τον αδερφό του ο οποίος παίζει βασικός στη Μίλαν:

"Έχουμε καθημερινή επαφή με τον Τζανλουίτζι. Μιλάμε μετά από κάθε προπόνηση. Είμαι χαρούμενος για εκείνον και αυτός για εμένα. Το να έχεις αδερφό είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και η σχέση μας είναι φανταστική.

Είμαι εννιά χρόνια μεγαλύτερος από τον αδερφό μου. Όταν ήμουν στην Ιταλία του μετέδιδα το πάθος μου για τη θέση του τερματοφύλακα και τον επηρέασα να την επιλέξει. Τον έζησα από κοντά για μία χρονιά και ήταν πανέμορφο συναίσθημα να είμαστε μαζί. Έχει εξαιρετική προσωπικότητα και είναι εξαιρετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους αγώνες. Με βοηθάει και εκείνος να εξελιχθώ".

Για τη σχέση του με τους τερματοφύλακες του Αστέρα:

"Παίζω πολλά χρόνια τερματοφύλακας και έχω συνυπάρξει με πολλούς τερματοφύλακες. Με τους τερματοφύλακες στον Αστέρα είμαστε οικογένεια, είμαστε σαν ένας παίκτης. Είναι σπουδαίο να έχω υποστήριξη και να με ενθαρρύνουν οι υπόλοιποι τερματοφύλακες της ομάδας όπως κι εγώ εκείνους. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο υπάρχει μόνο η ομάδα.

Πρέπει να προπονούμαστε όλοι μαζί καλά για όφελος της ομάδας. Δουλεύουμε όλοι για τη νίκη. Έξω από το γήπεδο είναι αλλιώς τα δεδομένα, αλλά εντός γραμμών ο στόχος είναι ένας και κοινός για όλους. Έχουμε άριστες σχέσεις με τον Τόμας (Κοσίτκσι) και τον Γιώργο (Αθανασιάδη). Με τον Τόμας βρισκόμαστε κάθε μέρα. Είναι εξαιρετικός και πολύ έξυπνος άνθρωπος. Έχουμε χτίσει μια δυνατή φιλία".

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα:

"Επειδή είμαι σε μια χώρα που δεν μιλάνε πολλοί ιταλικά, ήταν σημαντικό το ότι ήρθε ένας προπονητής που μπορούμε να μιλήσουμε απευθείας. Μαθαίνω ελληνικά, αλλά το ότι ο κύριος Ελευθερόπουλος έπαιξε στην Ιταλία με βοηθά σε όλα τα επίπεδα γιατί με κατανοεί σε πολλά πράγματα".

Για την πορεία του Αστέρα:

"Πρέπει πλέον να σκεφτόμαστε ματς-ματς. Κερδίσαμε στο Κύπελλο και για το Πρωτάθλημα και αυτό μας έδωσε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση μας. Τώρα μπορούμε να δουλέψουμε λίγο πιο ήρεμοι σχετικά και να πάρουμε βαθμούς σε όλους τους αγώνες".

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ