ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Ματιές" και σε Δημούτσο

"Ματιές" και σε Δημούτσο
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Συνεχίζεται το σαφάρι για απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών από τον Αστέρα Τρίπολης. Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Δημούτσου και Φυτανίδη.

Μπορεί στον Αστέρα η αγορά της Λατινικής Αμερικής να αρέσει αρκετά, η αλήθεια είναι όμως πως τα τελευταία χρόνια κάποιες περιπτώσεις δεν έπιασαν, ενώ άλλοι παίκτες είχαν μεγάλη ρήτρα με αποτέλεσμα να φύγουν όπως... ήρθαν.

Πέρα από το οικονομικό, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να βάλουν περισσότερο ελληνικό στοιχείο μέσα στην ομάδα και για λόγους ισορροπίας.

Έτσι η αρχή έγινε με τους Φούντα, Γιάννου και αναμένεται να συνεχιστεί με 2-3 περιπτώσεις ακόμα. Δυο ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως παρακολουθούν οι Αρκάδες είναι οι Δημούτσος, Φυτανίδης από τον Ατρόμητο.

Η παραμονής τους στο Περιστέρι δεν μοιάζει σίγουρη και στον Αστέρα παρακολουθούν τις εξελίξεις με σκοπό να κινηθούν γρήγορα αν κι εφόσον μείνουν ελεύθεροι.

Ο Δημούτσος μπορεί να προσφέρει πολλά στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Φυτανίδης βοηθά τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα δεξιά, μία θέση που "πονάει" ο Αστέρας, αφού ο Λούι τράβηξε όλο το λούκι μόνος του φέτος.

Σχετικά με το πρώτο, άνθρωποι του Αστέρα τονίζουν ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο συνεπώς δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, ενώ για τον δεύτερο διαψεύδουν κατηγορηματικά.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ