ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γκολ ο Μάσα, νίκη για Αστέρα

Γκολ ο Μάσα, νίκη για Αστέρα

Ο Πάμπλο Μάσα έχει ένα πολύ ιδιαίτερο ρεκόρ, καθώς κάθε φορά που σκοράρει για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα του στο τέλος φεύγει από το γήπεδο με το τρίποντο.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει την σεζόν ο Πάμπλο Μάσα, αφού έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του εντός αλλά και εκτός συνόρων, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ρεκόρ, καθώς κάθε φορά που σκοράρει, χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Διαβάστε αναλυτικά:

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει την φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και παράλληλα έχει συστηθεί στο κοινό του Αστέρα ο Πάμπλο Μάσα, αφού έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του εντός αλλά και εκτός συνόρων, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ρεκόρ: Κάθε φορά που σκοράρει χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Μέχρι στιγμής έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δύο εναντίον της Μάιντς στη νίκη με 3-1, ένα εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη νίκη με 2-0, αλλά και ένα με αντίπαλο την Καλλονή (1-0) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Αξιομνημόνευτο είναι επίσης το γεγονός πως ο 26xpovos φιγουράρει στη δεύτερη θέση του πίνακα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες τελικές προσπάθειες (έχει δώδεκα έναντι δέκα πέντε του Κασάμι), ενώ με το γκολ που σημείωσε εναντίον της Καλλονής έγινε ο 55ος παίκτης που σκόραρε για λογαριασμό του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ