ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιάννου: "Τώρα πατάμε στα πόδια μας"

Γιάννου: "Τώρα πατάμε στα πόδια μας"
Γιάννου INTIME SPORTS

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Απόστολος Γιάννου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για τη νίκη των Αρκάδων επί του ΠΑΟΚ, αλλά και την δική του εντυπωσιακή παρουσία στην Super League.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 επί του ΠΑΟΚ, ο Απόστολος Γιάννου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το σπουδαίο αποτέλεσμα των Αρκάδων που έχουν πάρει τον αέρα του "δικέφαλου" τα τελευταία χρόνια.

Για το πως έγινε η ανατροπή με τον ΠΑΟΚ, τι είπαν στο ημίχρονο: "Δεν είπαμε τίποτα. Αλλάξαμε λίγο το σύστημα και νομίζω αυτό μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ."

Για το τι αλλαγή έγινε για να έρθει η ανατροπή : "Έπαιξε μεγάλο ρόλο η αλλαγή που κάναμε. Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ καλύτερα. Με το 3-5-2 του ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί παίκτες στο κέντρο και αυτό μας δυσκόλεψε. Όταν έγινε η αλλαγή στο δεύτερο αντιμετωπίσαμε καλύτερα τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ."

Για την φετινή σεζόν του Αστέρα Τρίπολης: "Τώρα ξεκινάμε και πατάμε ,λίγο τα πόδια μας. Είναι καινούργια ομάδα και άλλου στυλ παίκτες από τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Ποιο είναι το δυνατό του σημείο και ποιο όχι."

Για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: "Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν ότι θα πάει για 0-0. Στο δεύτερο ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός στην αρχή, αλλά η ΑΕΚ τελικά δεν άφησε να δημιουργηθούν φάσεις."

Για το αν έχει κριθεί ο τίτλους του πρωταθλητή: "Είναι νωρίς, αλλά και η ομάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά και με πέρσι είναι πιο δυνατή. Και ο ΠΑΟΚ πέρυσι ήταν πέντε βαθμούς μπροστά. Δεν ξέρεις ποτέ. Είναι ποδόσφαιρο και είναι νωρίς."

Για τον ΠΑΟΚ: "Είναι σε καλό δρόμο. Δουλεύει καλά και πρέπει να του δώσουν λίγο χρόνο, να δουλέψει ο προπονητής. Εφαρμόζει ένα σύστημα που δεν το παίζουμε στην Ελλάδα. Δεν πρέπει όταν χάνει μία ομάδα να τρελαίνονται οι οπαδοί. Δεν μπορείς να κάνεις ομάδα από τη μία στιγμή στην άλλη. Πάντα να υπάρχει μέτρο."

Για τον Πανιώνιο: "Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με τόσους Έλληνες. Το κλίμα είναι τρομερό. Είναι ομάδα. Παλεύεις για τον άλλο και ο άλλος για εσένα. Είναι πάντα κατόρθωμα και ειδικά φέτος που είναι ψηλά στην βαθμολογία."

Για το ενδεχόμενο να παίξει στην εθνική Αυστραλίας, όπως έχει γραφτεί: "Δεν ξέρω τι γίνεται. Ακόμα έχω το δικαίωμα να παίξω εκεί. Ξεκίνησαν φέτος να γράφουν κάποια πράγματα, αλλά δεν έχω κάτι χειροπιαστό. Με το ξεκίνημα που έκανα φέτος, έτσι ξεκίνησα και αυτό."

Για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ: "Έπρεπε και εκεί να πάρουμε κάτι θετικό. Με τις νίκες στο πρωτάθλημα πήραμε αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Για την ώρα κοιτάμε το ματς και το πως θα το πάρουμε."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ