ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιάννου στο γήπεδο, "διαζύγιο" με Καλαποθαράκο

Γιάννου στο γήπεδο, "διαζύγιο" με Καλαποθαράκο

Ατομική πρόγραμμα και στο γήπεδο έκανε ο Απόστολος Γιάννου στην προπόνηση της Τετάρτης (14/10). Λύση της συνεργασίας με τον γυμναστή του Αστέρα.

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τελειώματα φάσεων και διπλό σε μικρούς χώρους περιελάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης (14/10). Οι Γκοϊάν, Κοσίτσκι και Γιάννου συνέχισαν τις θεραπείες τους ενώ ο Έλληνας επιθετικός έκανε ατομική προπόνηση και στο γήπεδο. Ωστόσο δεν τείθεται θέμα συμμετοχής του στην αναμέτρηση της Κυριακής (18/10) με την Ξάνθη.

Λύση συνεργασίας με τον Βασίλη Καλαποθαράκο

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκο, τον οποίο και ευχαρίστησε θερμά για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα: "Ο Βασίλης Καλαποθαράκος, λόγω οικογενειακών ζητημάτων, αποχωρεί από τον ΑΣΤΕΡΑ μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας στον οποίο πρόσφερε πολλά, ενώ η παρουσία του στη θέση του γυμναστή συνδυάστηκε με τις δύο σερί συμμετοχέςτης ομάδας μας στους ομίλους του EUROPA LEAGUE", αναφέρει μεταξύ άλλων η αρκαδική ΠΑΕ.

"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΣΤΕΡΑ και ιδιαίτερα τον προπονητή Στάικο Βεργέτη, οι οποίοι μου εμπιστεύτηκαν ένα δύσκολο και πολύ κομβικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην ομάδα έζησα μεγάλες στιγμές, καλές μέρες και κακές. Ήταν μια συνεργασία για την οποία έχω να θυμάμαι μόνο θετικές στιγμές", τόνισε ο πρώην γυμναστής των κιτρινομπλέ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ