ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιαννούλης: "Σταθήκαμε πολύ καλά για πρώτο φιλικό"

Γιαννούλης: "Σταθήκαμε πολύ καλά για πρώτο φιλικό"
REPORTER IMAGES

Ο Κώστας Γιαννούλης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Αστέρα στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας. Ποιους στόχους έθεσε για τη σεζόν.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τον Αστέρα, ο Κώστας Γιαννούλης έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Μπασακσεχίρ. Ο 27χρονος ακραίος μπακ μάς μίλησε για την ήττα με 2-1 και τις πρώτες του κιτρινομπλέ εντυπώσεις.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

"Σίγουρα έχουμε πολύ καλή ομάδα. Σταθήκαμε πολύ καλά για πρώτο φιλικό. Είμαστε ανέτοιμοι και θα δουλέψουμε. Η Μπασκασεκχίρ είναι πολύ καλή ομάδα και δύσκολα δέχεται γκολ", τόνισε ο Γιαννούλης μετά το παιχνίδι.

Στη συνέχεια μίλησε για την μεταγραφή του και τους στόχους του με τους κιτρινομπλέ: "Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Αστέρα. Θα έχουμε μια καλή χρονιά και θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Στόχος μου με τον Αστέρα είναι να τον βοηθήσωνα πετύχει αυτά που θέλει, όπως το να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά και να με καλέσουν ξανά στην Εθνική".

Τέλος ρωτήθηκε και για το κλίμα στον σύλλογο: "Είναι εξαιρετικό. Ξέρω αρκετά παιδιά στην ομάδα όπως τον Δημούτσο, τον Ματίας (σ.σ: Ιγκλέσιας), τον Ζησόπουλο και τον Παντελιάδη".

Δείτε τα highlights από το πρώτο φιλικό του Αστέρα:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ