ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιαννούλης: "Και 1-0 να έμενε το ματς δεν το χάναμε"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΑΡΑΟΥΧΟ(Α) ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΑΡΑΟΥΧΟ(Α) ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Γιαννούλης, μίλησε στον Sport24 Radiο 103,3 και στην εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Για το αν ο Αστέρας βρήκε το δρόμο του: «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, αλλά έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Ήταν μία νίκη. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Χρειαζόμασταν τη νίκη για τους εαυτούς μας πιο πολύ. Είναι απίστευτο να μην μπορείς να νικήσεις 18 αγωνιστικές. Είχαμε μάθει διαφορετικά».

Για τις αλλαγές που έγιναν: «Είχαμε κάποια πράγματα μέσα μας, άλλα αλλάξαμε και πολλά. Η ομάδα υστερούσε στην ψυχολογία και αυτό άλλαξε. Είπαμε να μην δεχτούμε γκολ, γιατί δεχόμασταν εύκολα γκολ».

Για το αν περίμεναν σαν «δώρο» να έχει… αδειάσει το μυαλό της ΑΕΚ: «Όταν νικάς συνέχεια ματς πας πιο χαλαρός στον επόμενο αγώνα. Ήταν και πιο κουρασμένη η ΑΕΚ. Εμείς βρήκαμε τον τρόπο να πατήσουμε στην περιοχή και να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν άφησε την ΑΕΚ να κάνει παιχνίδι: «Δουλέψαμε πολύ σε αυτό. Στα πρώτα παιχνίδια δεχόμασταν εύκολα γκολ. Γι” αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα. Αν δεν δέχεσαι γκολ, παίρνεις αυτοπεποίθηση και έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ: «Δεν ήταν η ΑΕΚ που περίμεναν όλοι. Τους δυσκολέψαμε κι εμείς με τον τρόπο που παίξαμε, αλλά και στο 1-0 να έμενε το ματς δεν θα το χάναμε».

Για το αν πιστεύει ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών: «Θέλω και πιστεύω ότι είναι κάτι διαφορετικό. Φέτος αποδεικνύεται κιόλας αυτό. Δεν είχαμε συνηθίσει τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να χάνουν τόσους βαθμούς, ειδικά τις πρώτες αγωνιστικές».

Για τη νίκη του Ατρόμητου επί του Ολυμπιακού: «Το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο που θύμισε το δικό μας. Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει πρόβλημα στις κλειστές άμυνες».

Για το που εντοπίζει το πρόβλημα του Ολυμπιακού:« Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να είναι πρωταθλητής. Σε κάποια ματς είναι πιο χαλαρός. Και νομίζει ότι θα πάρει τις νίκες με την ποιότητα ή τη φανέλα. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Πρέπει να ματώνεις για κερδίζεις ένα παιχνίδι».

Για το ποιος είναι το φαβορί στο πρωτάθλημα:« Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κι εγώ ειλικρινά ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πιστεύω θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πιο εύκολα από τον Παναθηναϊκό τον τίτλο. Θα εξαρτηθεί πολύ και από τα μεταξύ τους ντέρμπι».

Για τον αν οι μεγάλες ομάδες είναι σε χαμηλότερο επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: «Πιο παλιά οι μεγάλες ομάδες δεν έκαναν εύκολα γκέλες. Αλλά πάλι βλέπουμε στην Ευρώπη, ότι πέρασαν στους ομίλους και έδειξαν άλλη ποιότητα. Οι μεγάλες ομάδες το χάνουν λίγο όταν παίζουν με μικρότερες ομάδες. Δεν έχουν το ίδιο πάθος και ζήλο γιατί πιστεύουν ότι θα νικήσουν πιο εύκολα».

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ