ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιαλούσης: "Ελπίζω ο Πλατανιάς να είναι η ευχάριστη έκπληξη"

Γιαλούσης: "Ελπίζω ο Πλατανιάς να είναι η ευχάριστη έκπληξη"

O Λευτέρης Γιαλούσης δηλώνει ότι ο Πλατανιάς είναι μία συμπαγής ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Διαβάστε τις δηλώσεις του παίκτη του Αστέρα Τρίπολης.

Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Λευτέρης Γιαλούσης μίλησε στον "Athletic Radio" για τον προσεχή αγώνα της ομάδας του με τον Πλατανιά.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την νεοφώτιστη ομάδα στην Superleague επισημαίνοντας ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.

Μίλησε για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και για την πρώην του ομάδα τον Εργοτέλη. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λευτέρης Γιαλούσης στο Athletic Radio:

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά: " Ο Πλατανιάς είναι μία πολύ καλή ομάδα και αν και νεοφώτιστος έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα. Δεν θα είναι εύκολο ματς για εμάς αφού ο Πλατανιάς δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμα στο πρωτάθλημα. Είναι μία συμπαγής ομάδα που θέλει προσοχή".

Για το ματς της περασμένης αγωνιστικής και την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ: " Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Είχαμε τρία δοκάρια. Προηγηθήκαμε και είχαμε ευκαιρίες όμως χάσαμε. Έχουμε πικρία αλλά σκεφτόμαστε θετικά για το μέλλον".

Για τον φετινό Αστέρα Τρίπολης: " Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Το ρόστερ μας είναι μεγάλο και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο και πιστεύω ότι θα τερματίσουμε ψηλά. Στόχος μας είναι η τριάδα. Είχαμε καλή παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ και φέτος δεν θέλουμε να βγούμε σε αυτό από σπόντα".

Για το φετινό πρωτάθλημα: " Ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα είναι ο Πανιώνιος. Σε λίγες αγωνιστικές όμως θα ξεκαθαρίσουν όλα. Μετά από 10 αγωνιστικές θα έχουμε μία πιο σαφή εικόνα για όλες τις ομάδες. Το θέμα είναι μία ομάδα να έχει διάρκεια και επιλογές στο ρόστερ της για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες. Ελπίζω ο Πλατανιάς να είναι η ευχάριστη έκπληξη".

Για τον ίδιο: " Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος και όταν με χρειαστεί ο προπονητής μου θα μπω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Για την πρώην ομάδα του τον Εργοτέλη: " Πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Χάθηκε ένας μεγάλος άνθρωπος. Ο Απόστολος Παπουτσάκης ήταν αγαπητός από όλους ακόμα και αυτούς που δεν το ήξεραν πόσο άλλωστε από μας. Άφησε πίσω του όμως τον Δημήτρη που έχει πολλά βάρη και του εύχομαι το καλύτερο στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Αν ήταν η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Θα πρέπει να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Έχει καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή. Θεωρώ οτι θα είναι ευχάριστα τα πράγματα. Έφυγα ως φίλος μετά από έξι χρόνια με τις καλύτερες εντυπώσεις και ποτέ δεν δημιούργησα πρόβλημα. Είμαι από το Ηράκλειο και καλά να είμαστε θα ήθελα κάποια στιγμή να ξαναπαίξω μπάλα σε ομάδα της πόλης μου".

Για τον ΟΦΗ: " Δεν βάζει εύκολα γκολ. Πρέπει να κοιτάξει το επιθετικό κομμάτι. Πιστεύω ότι η ομάδα θα αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της. Έμεινε ο ίδιος προπονητής και γίνεται καλή δουλειά. Όταν δέσει περισσότερο το νεανικό του σύνολο θα δούμε έναν καλύτερο ΟΦΗ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ