ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Για την πρώτη νίκη και την πρόκριση

Για την πρώτη νίκη και την πρόκριση

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Ροβανιέμι στο Ούλου της Φινλανδίας και ψάχνει την πρώτη νίκη μετά από έξι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Οι Αρκάδες ρίχνονται πρώτοι στη μάχη της Ευρώπης την Πέμπτη το βράδυ στις 19:00 (NS2) και έχουν ως σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Μιας και είπαμε για ενδεκάδα όμως, αλήθεια, τι Αστέρα θα δούμε φέτος;

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης έχει πραγματοποιήσει εννέα μεταγραφές Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών, όμως στο παιχνίδι με την Ροβανιέμι δεν θα δούμε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Μία πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Μπαντή κάτω από τα δοκάρια. Στα δεξιά ο Λούι, στο κέντρο της άμυνας οι Ζησόπουλος, Γκοϊάν, ενώ αριστερά θα βρεθεί ο νεοαποκτηθείς Παντελιάδης. Στη μεσαία γραμμή Ουσέρο Ντε Μπλάσις δεν κουνιούνται με τους Κουρμπέλη, Ρόλε και Μουνάφο να διεκδικούν δυο θέσεις.

Τέλος στην επίθεση θα βρεθούν οι Μπακασέτας, Μπαράλες.

Ψάχνει την πρώτη νίκη

Ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην Ευρώπη. Σε έξι παιχνίδια οι Αρκάδες δεν έχουν πετύχει νίκη ακόμα, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και μία ήττα (τα τέσσερα παιχνίδια έχουν το ίδιο σκορ 1-1).

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την ελληνική ομάδα, καθώς η Ροβανιέμι προέρχεται από ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη (19η αγωνιστική) με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Ο Αστέρας στην Ευρώπη

Σεζόν 2012-2013

Αστέρας Τρίπολης - Ίντερ Μπακού 1-1

Ίντερ Μπακού - Αστέρας Τρίπολης 1-1

(πέρασε ο Αστέρας με 4-2 στα πέναλτι)

Αστέρας Τρίπολης - Μαριτίμο 1-1

Μαριτίμο - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Σεζόν 2013-2014

Αστέρας Τρίπολης - Ραπίντι Βιέννης 1-1

Ραπίντι Βιέννης - Αστέρας Τρίπολης 3-1

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ