ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Για την έκπληξη με Ράγιος ο Αστέρας

Για την έκπληξη με Ράγιος ο Αστέρας
Ράγιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Να αποκτήσει για δεύτερη φορά τον Ρούμπεν Ράγιος κινείται ο Αστέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία. Ενήμερος για το ενδιαφέρον των Αρκάδων ο παίκτης, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Τρίπολη. (VIDEO).

Την περίπτωση ενός παλιού γνώριμου εξετάζει ο Αστέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία, η ομάδα της Αρκαδίας επιχειρεί να αποκτήσει τον Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας τη διετία 2011-2013.

Την πρώτη του σεζόν στους "κυανοκίτρινους" (2011-2012), ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατέγραψε 31 συμμετοχές και σημείωσε 8 γκολ. Την επομένη έπαιξε σε 48 ματς και πέτυχε 11 γκολ! Μετά το πέρασμά του από τους Τριπολιτσιώτες, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής (είναι γεννημένος στις 21 Ιουνίου 1986) πήγε στο Ισραήλ, όπου για μια διετία έπαιξε στη Μακάμπι Χάιφα.

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στη γαλλική Σοσό, η οποία συμμετείχε στη δεύτερη κατηγορία και τερμάτισε 15η. Παλαιότερα ο Ίβηρας έχει περάσει από Elche, Villajoyosa, Barcelona B, Orihuela και Lleida. Το συμβόλαιό του στη Σοσό έχει λυθεί και πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Μένει να φανεί εάν το deal με τον Αστέρα κλείσει και οι Αρκάδες οριστικοποιήσουν μια σημαντική συμφωνία, εντάσσοντας στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, αλλά και φυσικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ