ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γενική είσοδο 20 ευρώ με Παρτιζάν

Γενική είσοδο 20 ευρώ με Παρτιζάν

Την Δευτέρα θα τεθούν προς διάθεση τα εισιτήρια για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Το μυαλό όλων στον Αστέρα μπορεί να είναι στο Σαββατιάτικο ματς με τον Πλατανιά αλλά η διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης γνωστοποίησε την Πέμπτη τι θα ισχύσει για τα εισιτήρια για την 2η αγωνιστική του Europa League και το ματς με την Παρτιζάν.

Όπως έκανε γνωστό ο Αστέρας θα υπάρξει γενική είσοδος 20 ευρώ σε όλες τις θύρες και τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Δευτέρα το πρωί.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα του Αστέρα στον Γ’ όμιλο του EUROPA LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 με την FK PARTIZAN, θα διατίθενται από την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. στο εκδοτήριο της Θύρας 2 του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια των θυρών 1 και 2 θα είναι ανοικτά από τις 2.00 μ.μ.

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Ώρα ανοίγματος θυρών:8.05μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα:10.05μ.μ."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ