ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γεμίζουν τις μπαταρίες οι παίκτες του Αστέρα

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ημέρα ξεκούρασης η Κυριακή (8/10) για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, λίγο πριν μπουν και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο (14/10). Πρόβλημα στον αστράγαλο για τον Στανισάβλιεβιτς.

Η αλήθεια είναι ότι το σημερινό ρεπότο είχαν ανάγκη όλοι στον Αστέρα. Η ομάδα βρέθηκε υπό καθεστώς πίεσης μετά την ήττα από τη Λαμία, με τον νέο προπονητή να έχει μπροστά του βουνό: Δύο ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ένα στην Ξάνθη και τον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τρίπολη.

Η ένταση και το πάθος των παικτώνσε αυτούς του αγώνες έφτασε στα κόκκινα και τα αποτελέσματα δικαίωσαν τον Σάββα Παντελίδη. Ο Αστέρας κέρδισε βαθμούς, πήρε ψυχολογία και κοιτάει πλέον διαφορετικά την επανέναρξη του πρωταθλήματος με την 7η αγωνιστική, το ερχόμενο Σάββατο στο Περιστέρι (14/10, 18:15).

Σήμερα λοιπόνοι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το ρεπό, γεμίζουν μπαταρίες και από Δευτέρα (9/10) ξεκινούν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το τέταρτο μακριά από την Τρίπολη στα τελευταία πέντε!

Μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα με- επίσης- εξαιρετική ψυχολογία. Εκεί όπου ο Ιγκλέσιας αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, ανακουφίζοντας τον Παντελίδη που έχει στα πιτ τoν Τσουκαλά. Αντίθετα, ο Στανισάβλιεβιτς θα μείνει εκτός μέχρι τα τέλη εβδομάδας λόγω διαστρέμματος στον αστράγαλο και δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Ο Αστέρας όμως έχει δείξειστα τελευταία παιχνίδια ότι έχει το υλικό για να ανταπεξέλθει στις ατυχίες και τους τραυματισμούς, όπως έδειξαν για παράδειγμα οι εμφανίσεις του Γιάννη Κώτσιρα ως δεξιός μπακ, σε μια θέση όπου έχουν τεθεί νοκ-άουτ οι Ίγκορ (στην Ξάνθη) και Μπέρτος (από την αρχή της σεζόν).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ