ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φράιμπουργκ καλεί Λούι

Φράιμπουργκ καλεί Λούι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της γερμανικής Φράιμπουργκ - σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr - για τον 26χρονο Αργεντινό δεξιό μπακ, Μπράιαν Λούι, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Αστέρα στο τέλος της σεζόν.

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν να είναι μέτρια για τα δεδομένα και το πώς μας έχουν συνηθίσει οι Αρκάδες, αλλά οι καλοί δε... χάνονται. Ο 26χρονος Αργεντινός δεξιός μπακ, Μπράιαν Λούι, ήρθε τον Αύγουστο του 2013 στην Τρίπολη κι έχει (δικαίως) αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς της αργεντίνικης παροικίας στην Τρίπολη.

Τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο πολύ περισσότερο για την αγωνιστική του σταθερότητα και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει κι αποδεικνύει. Έντονο ενδιαφέρον εκ Γερμανίας έχει προκύψει - σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr - για τον πρώην μπακ της Ράσινγκ Κλουμπ.

Κι αυτό είναι από την πρωτοπόρο της Zweite Liga (δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία της Γερμανίας), Φράιμπουργκ, κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νεοφώτιστη στην Bundesliga, την επόμενη σεζόν. Το ενδιαφέρον των διοικούντων της Φράιμπουργκ είναι προχωρημένο, με τους scouts της γερμανικής ομάδας να έχουν ολοκληρωμένη άποψη για τον Αργεντινό, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα στο τέλος της σεζόν.

Επτά αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν, η Φράιμπουργκ είναι στην πρώτη θέση της Zweite Liga με 56 βαθμούς, όσους και η δεύτερη ομάδα, αυτή της Λειψίας. Στην τρίτη θέση με τρεις λιγότερους βρίσκεται η Νυρεμβέργη. Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης κερδίζουν αυτόματα την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ η τρίτη τη διεκδικεί μέσω μπαράζ με την αντίστοιχη της Bundesliga.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ