ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φουλ για Διούδη ο Αστέρας

Φουλ για Διούδη ο Αστέρας
Διούδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αστέρας, που ψάχνει εδώ και καιρό για τερματοφύλακα, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Από τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση ο Αστέρας είναι αυτή του τερματοφύλακα. Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος έχει αποχωρήσει (υπέγραψε στον Πανιώνιο), ο Γιώργος Μπαντής το ίδιο (δεν έχει βρει ακόμα ομάδα) και ως εκ τούτου οι Αρκάδες είναι υποχρεωμένοι να βρουν κίπερ για τη νέα σεζόν που θα πλαισιώσει τους Κοσίτσκι και Αθανασιάδη.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν στην κορυφή της λίστας τον Σωκράτη Διούδη! Ο 23χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Πανιώνιο, ως δανεικός από τη Μπριζ. Έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος σε 24 παιχνίδια και συζητά σοβαρά για τη μετακόμισή του στην Τρίπολη, παρότι ο Πανιώνιος θα τον ήθελε για ακόμη μια σεζόν - ως δανεικό βεβαίως.

Το συμβόλαιό του στη βελγική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2017 και ως εκ τούτου για να τον κάνει δικό του ο Αστέρας, θα πρέπει να της δώσει χρήματα, εκτός και αν οι άνθρωποι της Μπριζ είναι θετικοί σε νέο δανεισμό (όπως πέρυσι στον Πανιώνιο). Επισημαίνεται πως το όνομα του γκολκίπερ από την Ημαθία είχε ακουστεί κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής σεζόν για τον Ολυμπιακό και για τον Παναθηναϊκό.

Ο Διούδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη, με τον οποίο "γεμάτη" σεζόν έκανε το 2013-2014, όταν έπαιξε σε 33 ματς. Το 2014 πήρε μεταγραφή στη Μπριζ, στην οποία ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα, υπογράφοντας στον Πανιώνιο.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ