ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιτέσε - Αστέρας 3-2

Φιτέσε - Αστέρας 3-2
REPORTER IMAGES

Ο Αστέρας ηττήθηκε με 3-2 από την Φίτεσε στο Άρνεμ στο τελευταίο του φιλικό κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας του στην Ολλανδία (video)

Η διαφορά ετοιμότητας στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και την Φίτεσε ήταν καταλυτική. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην 11η ημέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας της, την ώρα που οι Ολλανδοί ξεκινούν την άλλη Πέμπτη τις επίσημες υποχρεώσεις του στο Europa League κόντρα στην Σαουθάμπτον.

Αυτό αποτυπώθηκε τόσο στο χορτάρι μετά το 35', όσο και στο τελικό 3-2. Ωστόσο ο Αστέρας είχε και πάλι κάποια θέματα στην άμυνα τα οποία πρέπει να τα δουλέψει στην επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Το 4-3-3 του Στάικου Βεργέτη λειτούργησε πολύ καλά στο γήπεδο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό στο παιχνίδι αλλά ο Αστέρας γρήγορα έλεγξε τον ρυθμό, με τους Ιγκλέσιας-Δημούτσο-Χαμντανί στο κέντρο να μην επιτρέπουν στους παίκτες της Φιτέσε την... είσοδο στην περιοχή του Θεοδωρόπουλου.

Μπροστά ο Μπερτόγλιο προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα από αριστερά στην αντίπαλη άμυνα ενώ και ο Φούντας έδειξε διάθεση. Ο πρώτος κέρδισε το πέναλτι στο 19' από τον Ρασίκα το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννου, ενώ ο δεύτερος είχε μία καλή στιγμή στο 24'. Στα τελευταία λεπτά όμως φάνηκε η διαφορά ετοιμότητας των δύο ομάδων, καθώς η Φίτεσε εκμεταλλεύτηκε την κούραση των κιτρινομπλέ και σημείωσε δύο τέρματα. Πρώτα στο 36' με τον Ρασίκα να κερδίζει πέναλτι από τον Γιάννου και τον Μπράουν να το εκτελεί εύστοχα. Και στη συνέχεια στο 40' όταν “κοιμήθηκε” η αρκαδική άμυνα στη βαθιά μπαλιά του Μπέικερ ο οποίος βρήκε τον Λίρνταμ, αυτός έστρωσε στον Ρασίκα και... 2-1.

Στην επανάληψη ο Στάικος Βεργέτης άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα αλλά διατήρησε το σύστημα σε 4-3-3. Ο... σβούρας Ρασίκα εκμεταλλεύτηκε το αβίαστο λάθος του Αλόκο στο 58' και σημείωσε το 3-1, ενώ στο 82΄σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Όλινικ, όμως ο Κοσίτσκι έσωσε τους Αρκάδες. Πέρα από αυτές τις δύο φάσεις, οι κιτρινομπλέ δεν απειλήθηκαν στην επανάληψη, ωστόσο η μεσοεπιθετική λειτουργία τους δεν απέδωσε όπως στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα ο πορτιέρε της Φιτέσε να περάσει ένα ήσυχο 45λεπτο, πέρα από την τελευταία φάση του αγώνα στην οποία ο Μάσα σημείωσε το τελικό 3-2.

Α΄ημίχρονο: Θεοδωρόπουλος, Μούκαμ, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Δημούτσος, Φούντας, Μπερτόγλιο, Γιάννου.

Β΄ημίχρονο: Κοσίτσκι, Κιτοκό, Αλόκο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τορμένα, Ντουντού, Γουάτο, Σκούρτης, Μάσα, Μπαράλες.

Φιτέσε: Ρουμ, Φαν ντε Βερφ, Λίντραμ, Μπράουν, Καζασβίλι, Ολινικ, Νακάμπα, Ρασίκα, Μπέικερ, Αχεντεχ, Κασία

Στον πάγκο: Λέλιβελντ, Κόρενιουκ, Μέρκαν, Γκάου, Βελτούιζεν

Σκόρερ: 36' (πεν.) Μπράουν, 40', 58' Ρασίκα – 19' (πεν.) Γιάννου, 90' Μάσα

Τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία για τον @asterastripolisfc . Είσοδος με 5€ και 8€ #asterastripolisfc #vitesse #preseason

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



#asterastripolisfc και #vitesse στο γήπεδο

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



#vitesse - #asterastripolisfc 2-1 στο ημίχρονο

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



Τελικό σκορ #vitesse - #asterastripolisfc 3-2

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ