ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλική "τεσσάρα" για Αστέρα

Φιλική "τεσσάρα" για Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετώπισε τον Παναρκαδικό σε φιλική αναμέτρηση στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και έφτασε σε μία εύκολη νίκη με σκορ 4-1.

Σκόρερ για την ομάδα του Αστέρα ήταν οι Γογωνάς (7' αυτογκόλ), Σκούρτης (13' με κεφαλιά), Δημούτσος (44' με σουτ) και Τορμένα (64' με σουτ) ενώ για τον Παναρκαδικό μείωσε στο 21ο λεπτό ο Κότσιρας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η αναμέτρηση είχε διάρκεια δύο 40λεπτα και ο Στάικος Βεργέτης έδωσε χρόνο συμμετοχης σε παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή, ενώ χρησιμοποίησε τους Χάδιαρη, Συρεγγέλα και Ντε Μπλάσις από την ομάδα Κ20.

Ο Λούι έπαιξε για 45 λεπτά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ενώ για πρώτη φορά φόρεσε τα χρώματα του Αστέρα ο νεοαποκτηθείς Ίγκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής (48' Θεοδωρόπουλος), Λούι (41' Ίγκορ), Παντελιάδης, Aλόκο, Τορμένα, Ντουντού, Ουάτο (55' Χάδιαρης), Μούκαμ (55' Ντε Μπλάσις), Τσοκάνης, Δημούτσος, Σκούρτης (55' Συρεγγέλας).

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Κυριακόπουλος, Δήμος, Αρδάμης, Κότσιρας, Καδάς, Χρήστου, Τσόφλιος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μανέλης (55' Μάνος), Πετρόπουλος, Μηλιώτης, Χατζόπουλος, Μπίσιας, Βελισσάρης, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Μέλλος, Σαλαπάτας (76' Τσιακόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος

Πατήστε το Watch it on YouTube για να δείτε το video

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ