ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλική ήττα για τον Αστέρα, 2-0 από τη Στουτγκάρδη

Φιλική ήττα για τον Αστέρα, 2-0 από τη Στουτγκάρδη

Ο Αστέρας στο τρίτο του φιλικό στην Αυστρία γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Στουτγκάρδη αλλά έδειξε καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τρίτο φιλικό για τον Αστέρα στην Αυστρία με τους Αρκάδες να γνωρίζουν την ήττα με 2-0 δείχνοντας όμως καλά στοιχεία στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Ο Στάικος Βεργέτης χρησιμοποίησε τους περισσότερους παίκτες που είχε στην διάθεση του δοκιμάζοντας αρκετά πράγματα.

Οι Γερμανοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά και στο 24' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ καθώς ο Μπρεκάλο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, το οποίο κέρδισε, με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Αθανασιάδη.

Η Στουτγκάρδη πήρε το προβάδισμα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου καθώς μετά από κόρνερ, ο Τερόντε βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αστέρας πατούσε καλύτερα αγωνιστικό χώρο και στο 57' κατέγραψαν την πρώτη τους τελική στο ματς, με το σουτ του Γιαννούλη όμως να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Ζίλερ.

Ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 1-1 στο 69'. Μετά από κλέψιμο του Στανισάβλιεβιτς η μπάλα έφτασε στον Σεντρίκ Γκοντό. Ο Ιβοριανός φορ, βγήκε σε τετ α τετ, με τον Ζίλερ όμως να απλώνει το χέρι του και να σταματάει την προσπάθεια του. Ένα λεπτό αργότερα όμως οι Γερμανοί έκαναν το 2-0. Μετά από κόρνερ, ο Σίλβα με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Τσιφτσή, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι.

Κέρδος για τον Αστέρα η εμφάνιση που έκανε ο Κώστας Γιαννούλης. Ο Κατερινιωτης αριστερός μπακ των Αρκάδων τα πήγε εξαιρετικά απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, εκτελώντας πολύ σωστά τα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ βοήθησε και μεσοεπιθετικά, όταν αυτό κρίθηκε αναγκαίο.

ΑΣΤΕΡΑΣ:Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μαδίντα, Τσιλιανίδης, Μάσα, Ισνάλντο, Μανιάς.

Αγωνίστηκαν και οι:Τσιφτσής, Τσουκαλάς, Γκοντό, Καλτσάς, Ευαγγέλου, Στανισάβλιεβιτς, Ντουντού, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Ζούμα, Πασαλίδης, Τσαγνκ, Δουβίκας.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Τσίλερ, Ινσουά, Μπάουμγκαρτλ, Μπρεκάλο, Άντο Γκρίγκιτς, Τερόντε, Ασάνο , Γκέντνερ, Παβάρτ, Μπούρνιτς, Γκίντσεκ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ