ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φεύγουν δανεικοί Ντουντού και Σεφίλ

Φεύγουν δανεικοί Ντουντού και Σεφίλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ντουντού και Σεφίλ θα αποχωρήσουν από τον Αστέρα ως δανεικοί, ο πρώτος με προορισμό την Κύπρο, ο δεύτερος με προορισμό την πατρίδα του, Γαλλία.

Ο Αστέρας θα κινηθεί δεδομένα για δύο με τρεις μεταγραφές κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, οι "κιτρινομπλέ" έχουν ξεκινήσει ήδη τη σχετική προεργασία - πιστοί στην πάγια τακτική που φέρνει αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια - και θα αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό, έναν επιθετικό και υπό προϋποθέσεις έναν εξτρέμ.

Εξελίξεις υπάρχουν και στο μέτωπο των αποχωρήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr δύο παίκτες οι οποίοι δεν έχουν λάβει πολλά λεπτά συμμετοχής θα φύγουν από την Τρίπολη με τη μορφή δανεισμού.

Ο Σονί Σεφίλ αποκτήθηκε το καλοκαίρι, μπορεί να αγωνιζόταν με τον Μάκη Χάβο στην τεχνική ηγεσία αλλά με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο δεν υπολογίζεται.

Ο Γάλλος πιθανότατα θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί σε κάποια γαλλική ομάδα ως δανεικός. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ντουντού, ο οποίος θα αποχωρήσει κι αυτό - όπως όλα δείχνουν - από την ομάδα της Αρκαδίας με πιθανότερο προορισμό τη γειτονική, Κύπρο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ