ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φέρνει Καβενάγκι ο Αστέρας Τρίπολης

Φέρνει Καβενάγκι ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά σε μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, όντας κοντά στο να εντάξει στο δυναμικό του τον Αργεντινό επιθετικό, Φερνάντο Καβενάγκι.

Κοντά στην πραγματοποίηση μιας πολύ ηχηρής μεταγραφής βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης. Οι "Αρκάδες" είναι κοντά στην απόκτηση του 31χρονου Αργεντινού επιθετικού, Φερνάντο Καβενάγκι, από τη Ρίβερ Πλέιτ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή.

Ο Φερνάντο Εσεκιέλ Καβενάγκι γεννήθηκε το 1983 στο Ο'Μπριεν της Αργεντινής. Ξεκίνησε την καριέρα του, το 2001, από τη Ρίβερ Πλέιτ και το 2004 πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Σπαρτάκ Μόσχας. Μετά από μία τριετία, πήρε μεταγραφή για τη γαλλική Μπορντό.

Μεσολάβησαν δύο δανεισμοί σε Μαγιόρκα και Ιντερνασιονάλ. Το 2011 επέστρεψε στο μέρος το οποίο δόξασε και από το οποίο δοξάστηκε. Το "Μονουμεντάλ" και τους αγαπημένους τους "μιγιονάριος". Επιστρόφη στην Ευρώπη και στην Ισπανία αυτή τη φορά, για τη Βιγιαρεάλ. Το 2013 έγινε κάτοικος Πατσούκα και το 2014 επέστρεψε ξανά στη Ρίβερ. Είναι διεθνής με την εθνικής Αργεντινής Κ20, έχει και 4 συμμετοχές με την άνδρων.

Με τη Ρίβερ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα, ένα Σουδαμερικάνα, ένα Ρεκόπε Σουδαμερικάνα αλλά και πριν ένα μήνα το Λιμπερταδόρες. Έχει κερδίσει το πρωτάθλημα Γκαούσο με την Ιντερνασιονάλ. Με την Μπορντό έχει πάρει το πρωτάθλημα του 2009, το Λιγκ Καπ του 2007 και του 2009. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδά Νέων της εθνικής Αργεντινής, το 2003.

Ο Φερνάντο Καβενάγκι, εάν τελικά αποδειχθούν σωστές οι πληροφορίες, θα συναντήσει ξανά στην Ελλάδα δύο παλιούς του συμπαίκτες. Τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Ντιέγκο Μπουονανότε.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ