ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φαρίνια στο Sport24.gr: "Να σηκώσουμε κεφάλι γρήγορα"

Φαρίνια στο Sport24.gr: "Να σηκώσουμε κεφάλι γρήγορα"

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Αστέρα, Λουίς Φαρίνια, έθεσε ως προτεραιότητα οι Αρκάδες να σηκώσουν άμεσα κεφάλι, προκειμένου να προχωρήσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Ο Αστέρας γνώρισε την ήττα (1-2) από τον ΠΑΟΚ, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης, και δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στη SuperLeague.

Ο 25χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός των "κιτρινομπλέ", πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της θερινής περιόδου και ίσως το κορυφαίο της ιστορίας των Αρκάδων, Λουίς Φαρίνια, μίλησε στο Sport24.gr μετά τη λήξη του ματς.

- Γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε το ματς;

"Ο ΠΑΟΚ χειρίστηκε καλύτερα την μπάλα, πήρε από νωρίς πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς και γι' αυτό πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς".

- Θα μπορούσε ο Αστέρας να γλιτώσει το βαθμό της ισοπαλίας, πιστεύεις;

"Είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά νομίζω ότι ήταν δίκαια η επικράτηση του ΠΑΟΚ. Όπως είπα και πιο πριν πρωταγωνίστησε από νωρίς και γι' αυτό πήρε τη νίκη".

- Κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα με δύο ήττες. Τι μπορεί και πρέπει να γίνει τώρα;

"Να κοιτάξουμε μπροστά και να δουλέψουμε, πρέπει από εδώ και στο εξής να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Να αρχίσουν να φαίνονται θετικά στοιχεία".

- Δεν έχεις παρά ένα μήνα στην Ελλάδα. Νιώθεις ότι έχεις προσαρμοστεί πλήρως;

"Ναι, όλα τα παιδιά με έχουν βοηθήσει να εγκλιματιστώ πλήρως και να αισθάνομαι άνετα. Μακάρι να βάλουμε τέλος σε αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα και να το ξεπεράσουμε κάνοντας θετικές εμφανίσεις".

- Ο στόχος της ομάδας γι' αυτή τη σεζόν;

"Προφανώς κι ο στόχος είναι να κερδίσουμε μια από τις ευρωπαϊκές θέσεις της επόμενης σεζόν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ίδια την ομάδα. Πρώτα, όπως είπα και πιο πριν, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Προέχει αυτό. Έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να το κάνουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ