ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Εuropa League, souvlaki, παρακαλώ"

"Εuropa League, souvlaki, παρακαλώ"

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι ήταν οι άνθρωποι της Κάμπουρ πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με τον Αστέρα. Οι Ολλανδοί μιλούσαν συνέχεια για... Europa League, τον Μπέργκ και τον... Φόρτες.

"Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα, την έχουμε δει σε αγώνες του Europa League", "έχει πολλούς Αργεντινούς που κάνουν ντρίμπλες", "παίζει στην Ευρώπη".

Οι παραπάνω φράσεις ανήκουν σε ποδοσφαιριστές της Κάμπουρ, την οποία αντιμετώπισε και νίκησε με 3-1 ο Αστέρας στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι οι Ολλανδοί, μιλούσαν με θαυμασμό για τον Αστέρα και δεν το έκρυβαν.

Μπεργκ και... Φόρτες

Η σύντομη στιχομυθία μας, πήγε γύρω από το ελληνικό πρωτάθλημα. Σημείο αναφοράς τους ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει περάσει από το πρωτάθλημα της χώρας τους.

Μερικοί, ωστόσο, παρακολουθούν και τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις. Ρωτούσαν για τον Άλβιν Φόρτες, συμπατριώτη τους, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες από τη Βέροια.

"Σουβλάκι, παρακαλώ"

Όπως και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα για θερινές διακοπές. Το λεξιλόγιο πτωχό, πλην ενδεικτικό. "Σουβλάκι, Σαντορίνη, παρακαλώ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ