ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Έτοιμοι μετά τη διακοπή Δημούτσος, Τσάβες

Έτοιμοι μετά τη διακοπή Δημούτσος, Τσάβες
Δημούτσος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ελίνι Δημούτσος και Πότσι Τσάβεζ ξεκίνησαν τρέξιμο και μετά την διακοπή θα τεθούν στη διάθεση του Ελευθερόπουλου ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Εκτός τέσσερις στον Αστέρα.

Ευεργετική η διακοπή του πρωταθλήματος για τον Αστέρα και αυτό για δυο λόγους. Αρχικά γιατί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει δυο εβδομάδες για να δουλέψει με τους παίκτες του σε πράγματα που θέλει αυτός να περάσει στην ομάδα και δεύτερον επειδή θα επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες.

Ήδη από την Τρίτη οι Δημούτσος, Τσάβες ξεκίνησαν τρέξιμο και αυτό σημαίνει πως μετά τη διακοπή θα τεθούν στη διάθεση του νεαρού τεχνικού για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη βέβαια ο "Ελέ" αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα καθώς οι Ιγκλέσιας, Κοσίσκι, Κουρμπέλης και Ιωαννίδης δεν προπονούνται τις τελευταίες μέρες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην αμυντική τακτική, αλλά και στην μεσοεπιθετική ανάπτυξη, ενώ την Τρίτη (04/10) η προπόνηση είχε κυρίως παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα είναι πρωινές, ενώ το Σάββατο (08/10) θα γίνει φιλική αναμέτρηση της πρώτης ομάδας με την Κ20.

Οι Pochi Chavez και Ελίνι Δημούτσος έχουν αρχίσει τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Iglesias έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική. Οι Κουρμπέλης και Kosicky ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Ιωαννίδης έμεινε εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ