ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Έρχονται δύο ταλέντα από την Λατινική Αμερική

Έρχονται δύο ταλέντα από την Λατινική Αμερική

Ο Αστέρας είναι κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού Αγκουστίν Μπαράν, έχοντας παράλληλα στα σκαριά άλλη μία μεταγραφή ταλέντου από τη συγκεκριμένη αγορά (video)

Το μεταγραφικό σαφάρι του Αστέρα συνεχίζεται με στόχο όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, οι κιτρινομπλέ ετοιμάζονται να φέρουν στην Τρίπολη τον 20χρονο Ουρουγουανό Αγκουστίν Μπαράν.

Ο νεαρός, που ανήκει στην Πενιαρόλ, αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στο αριστερό άκρο της. Θεωρείται ένα από τα σπουδαία ταλέντα της Ουρουγουάης, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Νέων με απολογισμό 2 γκολ σε 8 παιχνίδια.

Έρχονται δύο ταλέντα από την Λατινική Αμερική

Παράλληλα, υπάρχει σκαριά άλλη μία μεταγραφή με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτή του Μπαράν. Ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από την Λατινική Αμερική που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Δύο φιλικά στην Κύπρο

Ο Αστέρας αναχωρεί την Τετάρτη (5/6) για την Κύπρο όπου θα δώσει τις δύο επόμενές του φιλικές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα θα αγωνιστεί με το Παραλίμνη (6/8) και το ΑΠΟΕΛ (7/8), επιστρέφοντας το Σάββατο στην Ελλάδα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ