ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Έρχεται για Αστέρα Τρίπολης ο Μπερτόγλιο"

"Έρχεται για Αστέρα Τρίπολης ο Μπερτόγλιο"

Στην Αργεντινή θεωρούν δεδομένο ότι ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, η Τίγκρε έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Φιλικό με Κόνιασπορ τον Αύγουστο.

Κάθε μέρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή για τον 25χρονο μέσο της Τίγκρε, Φακούντο Μπερτόγλιο. Τα ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής, με τελευταίο χρονικά το elargentinozonanorte επιβεβαιώνουν ότι ο Αργεντινός μέσος αποτελεί παρελθόν από την Τίγκρε, με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Μπουένος Άιρες έκανε μία προσφορά στον Φακούντο Μπερτόγλιο, αλλά εκείνος την αρνήθηκε. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο αγωνίστηκε δανεικός στην Τίγκρε την τελευταία χρονιά, ως δανεικός από την Ντινάμο Κιέβου. Μάλιστα η Τίγρε σχεδιάζει την αντικατάστασή του με τον τεχνικό, Γκουστάβο Άλφαρο, να έχει ζητήσει την απόκτηση του Φερνάντο Μπαριέντος από τη Λανούς.

Φιλικό με την Κόνιασπορ στην Τουρκία

Φιλική αναμέτρηση με την Κόνιασπορ στο "Torku Arena" θα δώσει ο Αστέρας Τρίπολης στις 8 Αυγούστου, μετά από πρόσκληση της τουρκικής ομάδας. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στις 19:00. Η Κόνιασπορ αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου (Süper Lig) και στο πρωτάθλημα της περιόδου 2014-2015 τερμάτισε στην 8η θέση.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ