ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εργομετρικά για... δυνατό φίνις στον Αστέρα

Εργομετρικά για... δυνατό φίνις στον Αστέρα

Ο Μάκης Χάβος και το τεχνικό επιτελείο του Αστέρα πέρασαν από εργομετρικά τεστ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα αξιολογήσουν τα αποτελέσματα ενόψει της μάχης για είσοδο στα πλέι οφ.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια ο Αστέρας κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ και διεκδίκησης ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ακόμα όλα είναι ανοιχτά βέβαια αλλά θα πρέπει οι Αρκάδες να πραγματοποιήσουν ένα πολύ δυνατό φίνις να κάνουν το τρία στα τρία και μετά να κάνουν ταμείο.

Βέβαια μπορεί και το απόλυτο στα εναπομείναντα ματς κόντρα σε Ηρακλή (εκτός), Παναθηναϊκός (εντός), Βέροια (εντός) να μην τους δώσει μια θέση στα πλέι οφ αλλά στον Αστέρα είναι διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου οι Αρκάδες να δώσουν την μάχη τους για είσοδο στα πλέι οφ την Πέμπτη (24/3) όλοι παίκτες χωρισμένοι σε γκρουπ ανά τρία άτομα, πέρασαν εργομετρικά τεστ στο γυμναστήριο του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Το προπονητικό επιτελείο και ο Μάκης Χάβος θα αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των τεστ ενόψει των τριών πολύ κρίσιμων αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ