ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιστροφή για Μπαντιμπανγκά

Επιστροφή για Μπαντιμπανγκά

Ο Στάικος Βεργέτης συμπεριέλαβε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή και τον Μπαντιμπανγκά ο οποίος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του.

Η επιστροφή του Μπαντιμπανγκά σε επίσημο ματς του Αστέρα Τρίπολης μετά τον τραυματισμό του αποτελεί την είδηση από την ανακοίνωση της αποστολής των Αρκάδων ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Ο Στάικος Βεργέτης αντιμετωπίζει το παιχνίδι με τον "Γηραιό" ως ένα ματς για δοκιμές και αλλαγές και για αυτό συμπεριέλαβε πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή ενώ άφησε εκτός 18άδας αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μετά τη λήξη της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή (17.15).

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Γογωνάς, Κιτοκό, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Καστριτσέας, Κουρμπέλης, Τορμένα, Τιε Μπι, Ρόλε, Τσοκάνης, Μπαντιμπανγκά, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Πάρα και Μούκαμ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ