ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιστροφές και απουσίες για τον Αστέρα

Επιστροφές και απουσίες για τον Αστέρα
Καράσκο INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Βέροια (13/4), με τους Παπαχρήστο, Κάφα και Βάλντο να επιστρέφουν στην αποστολή.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την αποστολή της ομάδας, στον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια (13/4) για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Super League:

"Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης (12/4), ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα (19.00).

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Ερνάντες, Τσαμπούρης, Λούι, Παπαχρήστος, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Βάλντο και Χουάνμα.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Άρη Θεσσαλονίκης, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Αστέρα οι Παπαχρήστος, Κάφα και Βάλντο, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Κυριακόπουλος, Μπαράλες και Καράσκο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ